Kazuma – сърф по хавайски

0
 

Сподели

Shares

От хавайския остров Мауи директно в България. Благодарение на магазини Basecamp сърфовете Kazuma вече са тук. Хавайската компания има 25 годишен опит и продадени повече от 40 000 дъски. Тя прави сърфове за едни от най-добрите в света в този спорт. Те са подходящи не само за морето, но и за езера, язовири, реки, включително и за условията в България.

Kazuma

Моделите, които се предлагат от Basecamp, включват лонгборд сърфове, дъски и гребла за SUP, кайтбордове и аксесоари.

Kazuma Longboard Surf Classic
Kazuma Longboard Surf Classic

Класическите лонгборд дъски никога не излизат от мода. Моделът Kazuma Longboard Surf Classic 9’2″ е за плавни завои. При дълго каране на носа, дъската прави плъзгането с лекота. Ако завивате от опашката пък, ще го правите по-бързо и по-технично в сравнение с традиционните модели класически лонгборд. Сърфът може да бъде издокаран по ваш вкус с бои, пигменти или други опции.

Kazuma Longboard Surf Custom MLB 8'0''
Kazuma Longboard Surf Custom MLB 8’0″

Kazuma Longboard Surf Custom MLB 8’0″ е по-малък вариант на класическия лонгборд. MLB е съкращение за Mini Long Board. Отпуснатата му извивка позволява максимална сила на загребване и кратко каране на носа. Извивката на опашката и Double Barrel силуетът дават усещането за шортборд когато карате на опашката.

Kazuma
Kazuma Paddleboard Surf CPS Shibi 9’6″

Kazuma предлага и безупречни дъски за SUP или т.нар. „Paddleboard“. Моделите, които можете да намерите в Basecamp, са от класическия и изключително лек Kazuma Paddleboard Surf Classic PES Fukuda 10’6“, през един от най-функционалните SUP-ове на пазара – Kazuma Paddleboard Surf CPS Shibi 9’6″, до Kazuma Paddleboard Surf Custom Pro Shibi 7’11“, който е с конструкция близка до стандартната шортборд за истинско сърфинг усещане.

Kazuma
HD Milkman Pro и Tanto

Интересни са и дъските за кайтсърф. Kazuma Kiteboard HD Milkman Pro 5’10“ е оригиналният уейвборд от остров Мауи. Моделът Tanto 5’6″ пък е следващо поколение дъска, заместник на шортборда.

Kazuma

Имайте предвид, че ако поръчате дъски Kazuma, ще можете сами да се уверите в качествата им, като направите предварителни тестове. Имате възможност да поръчате и „custom“ дъска според нуждите си.

Повече за марката, включително историята на компанията, можете да прочетете тук

Продуктите на Kazuma ще намерите в двата физически магазина Basecamp и онлайн – бул. „Ал. Стамболийски“ 46 и на бул. „Черни връх“ 90 и в Basecamp-shop.com.

Новият магазин Basecamp на XCoSports в София
Новият магазин Basecamp на XCoSports в София

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.