X Point Sofia

0


Дата на събитието: 30.10.2015

Сподели

Shares

Фестивалът X Point тази година се мести в София и вече е със статут на балкански екстремни игри. Мястото е Южен парк II (до музея „Земята и хората“), а датите на провеждане – 30 октомври – 1 ноември.

X Point SofiaВ рамките на фестивала ще се проведе отворено международно състезание по боулдър за мъже, жени, юноши, девойки и деца, което ще е и втори кръг от купа „България“. Аматьорите и публиката също ще могат да опитат силите си в катеренето. Другите две състезания ще бъдат по ролери и акропарапланеризъм.

X Point SofiaПрограмата включва и демонстрации по слаклайн, уингсют, трайъл колоездене, мотопарапланеризъм, свободно падане с ниско отваряне на парашута, ролери. Ще бъдат инсталирани блоб (надуваема платформа, действаща като трамплин за скокове) и BigAirBAG – въздушната възглавница за приземяване на трикове от блейдъри, скейтъри, дъртбайкъри.

X Point Sofia По традиция спортните занимания ще бъдат озвучени от целодневни диджей партита.

X Point Sofia Зрителите ще могат да се включат в многобройни игри и лотарии.

X Point Sofia

По време на X Point Sofia ще бъдат събирани и дарения, с които да бъде подпомогната дейността на фондация „Четири лапи“, грижеща се за бездомни животни.

X Point Sofia
X Point Sofia
X Point Sofia

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.