Simeonovo Run

0


Дата на събитието: 28.06.2015

Сподели

Shares

Състезанията по бягане в пресечена местност RunBG Trail Series продължават с пълна сила. На 28 юни ще дойде ред и на Витоша. Simeonovo Run е десетият етап от сериите. Състезанието ще се проведе в подножието на планината – между Симеоново и Бояна. Стартът ще бъде даден на входа на Национален парк Витоша – точно над квартал Симеоново, в 10 ч. сутринта. Получаването на стартовите номера е от 8:30ч до 9:30 ч. на старта.

Simeonovo Run
Снимка: RunBG

 

Дестинациите ще бъдат четири, според възрастта и възможностите – 1 км за деца, 5,5 км, 11 км и 19,5 км. Денивелацията за трасетата е следната: 5,5 км – 222 м D+; 11км – 487 м D+; 19,5 км – 842 м D+.

Настилката е горски път, туристически пътеки и технични участъци.

„Трасето е страхотно. Стартира край Симеоновските езера и минава през част от емблематичните места, намиращи се на северния склон на Витоша – Драгалевски лифт, Бай Кръстьо, Комините, Камен дел, Боянско езеро, Воденицата, заслон Кикиш.“ – разказват организаторите от RunBG.

Повече за състезанието, включително подкрепителни пунктове, такси за участие и възможности за регистрация, можете да намерите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.