DROP IN BIKE откриване

0


Дата на събитието: 28.05.2015

Сподели

Shares

Вече ви разказахме за идеята на DROP IN да отворят нов магазин на съседния ъгъл. Това, което вероятно още не знаете обаче е, че предстои официалното му отриване, на което вече сте канени. То ще бъде на 28 май, четвъртък, от 18 ч., на съседния ъгъл – ул. „Раковски“ 191Б.

DROP IN BIKEDROP IN BIKE, както си личи и от името на новия магазин, е със силен акцент върху колоезденето. Там ще откриете велосипеди TREK и RAM за планинско, градско и шосейно колоездене, както и богат асортимент от колоездачни аксесоари, протекция и облекло с марките BONTRAGER, RACE FACE, GO ZERO, OCEAN, LEZYNE, GARMIN, 661, ANIMAL.

TREK

Сериозно застъпени са и велочастите на BONTRAGER, SRAM, ROCK SHOX, AVID, MAXXIS, MAVIC, STAN`S, SPANK.

Повече за нещата, които ви очакват в DROP IN BIKE, можете да научите от тук.

BONTRAGER
BONTRAGER – аксесоари като багажници и дисаги за колела, компютри, светлини, заключващи системи и много други

Духът на новия DROP IN е летен, а асортиментът в него богат и от висок клас. Освен това, магазинът разполага и с оборудван сервиз/работилница и силен екип с голям опит, на които да разчитате за съвет и поддръжка. А за отвън са предвидили компресор за помпане на гуми, така че планирайте магазина и като пит-стоп в центъра на града.

В Drop IN BIKE ви очаква пълна гама от моделите на TREK за All Mountain, Enduro, Cross Country и шосейно каране
В Drop IN BIKE ви очаква пълна гама от моделите на TREK за All Mountain, Enduro, Cross Country и шосейно каране

Междувременно, ако искате да се заредите с идеи за лято на две колела и с освежаващи напитки, елате на откриването в четвъртък.

TREK

drop in logo

Drop IN е в София на ул. “Раковски” 166А. За контакт: 0888 110 645. Drop IN 2 е в София на ул. „Раковски“ 191Б. За контакт: 02 9800990 и онлайн на dropin-shop.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.