Нова обувка на SUPRA

0
 

Сподели

Shares

Една от най–популярните обувки на марката SUPRA – Ellington, беше възродена от самия скейтър. Ерик Елингтън съчетава аеродинамиката на старата обувка, появила се през 2012-а, като добавя вулканизирана подметка, за да се получи едно произведение на изкуството.

Нова обувка на SUPRA - Ellington Vulc - Ерик Елингтън

Както казва самият дизайнер: „Старият модел наподобяваше повече маратонка. Година – година и половина след като вече беше на пазара аз карах с различни обувки с вулканизирана подметка и се замислих как би се получило това при Ellington.“

Ерик взима един от своите чифтове, премахва единствено подметката и залепя на нейно място вулканизирана подметка. Доволен от резултата, той изпраща снимка на идеята си до дизайнерите на SUPRA, които се захващат за работа. Така се ражда Ellington Vulc.

Нова обувка на SUPRA - Ellington Vulc - Ерик Елингтън
Ерик Елингтън

„Исках моделът ми да има вулканизирана подметка и го направих. От горната част на обувката не е променян нито шев“, споделя Ерик.

Нова обувка на SUPRA - Ellington Vulc
Ellington Vulc ще дебютира на пазара изцяло в черно през август и ще може да бъде открит в BLOK и други избрани магазини от Crown Coalition. Както обикновено, отбрана група от български скейтъри вече получи своя Crown Coalition чифт от BLOК.

Нова обувка на SUPRA - Ellington Vulc
Crown Coalition е група от близо 250 независими скейт магазина по цял свят, избрани от SUPRA, заради тяхната отдаденост на скейтборда.

Вижте какво казва Елингтън за Crown Coalition и за своята нова обувка тук:

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.