Къде ще бъде Legion Run тази година?

0


Дата на събитието: 01.06.2015

Сподели

Shares

Ако някой все още не е разбрал, на 29 август ще се проведе второто издание на Legion Run. Датата и адреналинът, който ни очаква по 5-километровото трасе, пълно с предизвикателни препятствия, вече са ясни. Това, което остава да разберем обаче, е локацията – тя засега остава строго секретна! Единственото, което организаторите издават е, че се намира на не повече от 20 км от центъра на София и че трасето ще бъде по-голямо, по-добро и по-мокро от миналата година.

Legion run

Именно тайното място на тазгодишния Legion Run ви дава възможност да си запазите място за него. 360° и организаторите на легиона ви дават възможност да си спечелите покана за двама, ако познаете коя от трите локации е избрана за адреналиновото предизвикателство. Напишете отговора като коментар под снимката във Facebook и сте в калната игра. Срокът, в който да ни отговорите е 7 юни (неделя) до полунощ.

Legion Run

Legion Run представлява екстремно бягане по 5-километрово трасе с поне 15 препятствия за ума и тялото. Те предизвикват страхове, инстинкти, но и желанието да ги преодолееш. Това не е състезание, а преживяване за цял живот, което може да бъде индивидуално или групово. За да успееш, се искат отборна работа, кураж и воля да надминеш възможностите си. Всеки участва по различни причини и минава трасето по свой начин, но накрая всички завършват променени. На финиша всеки получава тениска на Legion Run и студена бира – съвсем заслужено. Гордостта от направеното идва като добавка към наградата. Накрая, разбира се, има и парти с много жива музика, танци, диджей, игри, състезания, храна, напитки и много други неща. Партито, освен за участниците, е и за тяхната публика и всеки решил просто да се забавлява.

Legion Run

Повече за Legion Run, препятствията, предизвикателствата и възможностите за регистрация можете да научите тук, както и ако следите 360mag.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.