Legion Run – нека се изкаляме!

1


Дата на събитието: 29.08.2015

Сподели

Shares

Кално, мръсно, ледено, огнено, адреналиново, запомнящо се и забавно – такова предизвикателно ни обещават на 29 август край София. Става въпрос за второто българско издание на Legion Run, планирано за края на лятото. Неговата локация засега е строго секретна. Единственото, което организаторите издават е, че се намира на не повече от 20 км от центъра на града и че трасето ще бъде по-голямо, по-добро и по-мокро от миналата година.

Legion Run

Legion Run е забавно бягане по 5-километрово трасе с поне 15 препятствия за ума и тялото, предизвикващи страхове, инстинкти, но и желанието да ги преодолееш. Не се засича време и не се обявява победител. Наградата накрая е тениска, студена бира и удовлетворението, че си го направил. Това не е състезание, а преживяване, което може да бъде индивидуално или групово. Много от участниците формират отбори, в които взаимно си помагат, работейки в екип. Завършването изисква отборна работа, кураж и воля да надминеш възможностите си. Всеки участва по различни причини и минава трасето по свой начин, но накрая всички завършват променени. Тайната е в ударната доза адреналин, преодоляването на страховете, доказването на възможностите и подкрепата, която се дава и получава.

Legion Run

След едно такова преживяване е редно да има и купон. Той ще бъде за всички минали или опитали се да минат по трасето, но и за тяхната публика. Очакват ги музика на живо, диджей, игри, състезания, храна, напитки, хора, танцуващи с огън и много други неща.

Legion Run

„Ще ви боли, ще имате охлузвания, ще се насините, но ще се усмихвате.“ – казват организаторите, които имат богат опит с този вид събития. Повече от 3,5 милиона души по света са бягали по трасетата на легиона само за последните 3 години. Освен България, в списъка от събития в календара на Legion Run за тази година фигурират още Китай, Полша, Унгария, Гърция, Кипър. Навсякъде трасетата са различни, съобразени с природните дадености на терена. Мястото се избира внимателно, така че да може да осигури най-предизвикателните препятствия в района. Колкото и различни да са отделните събития, едно е сигурно – калта и адреналинът ще бъдат много.

Legion Run

Ако вече нямате търпение да разберете ще успеете ли да преминете предизвикателното трасе, имайте предвид, че записването започна. Единствените условия за участие са добро физическо здраве и пълнолетие.

Legion Run

Всички, които не желаят да участват в Legion Run, но искат да бъдат публика или просто да се забавляват и станат част от партито, също могат да го направят – срещу скромна сума за вход.

Legion Run

Повече за Legion Run можете да научите тук, както и ако следите 360mag.bg.

Legion Run

Сподели

Shares

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.