CG Fun Camp Bulgaria

0


Дата на събитието: 04.07.2015

Сподели

Shares

Уникална възможност да подобрят уменията си ще имат всички родни планински колоездачи. Поредицата тренировъчни лагери на една от звездите на световния маунтинбайк – французина Седрик Грасия, тази година ще мине и през България.

CG Fun Camp Bulgaria - Седрик Грасия, Жорди Баго
Седрик Грасия (вляво) и Жорди Баго

Мястото е Borovets Mountain Bike Park, а датите – 4-5 юли.

Участниците в събитието ще могат да се насладят на един уикенд съвместно обучително каране със Седрик и неговия сътрудник Жорди Баго, в който ще черпят знания от огромния опит на звездата, ще развият способностите си и много ще се забавляват.

За всеки участник са осигурени:
– Карта за лифта и за двата дни;
– Нощувка в Боровец за събота вечер;
– Блуза с българския трибагреник от Kenny Racing;
– Лостчета за гуми Lezyne;
– Тениска от събитието;
– Един цял ден каране със Седрик Грасия и Жорди Баго и един ден свободно каране;
– Парти в събота вечер.

Цената за участие е 250 лв., а свободните места са само 40. За да си запазите едно от тях е необходимо да заплатите капаро от 150 лв., което може да бъде възстановено до 1-и юли. Участниците ще бъдат разпределени в две групи от по 20 човека, като едната група ще кара в събота със Седрик и Жорди, а другата – в неделя. Запазването на ден за тренировка ще става със заплащане на капарото. За повече подробности се свържете с организаторите на info@bike-ventures.com. Организатори на обувението са Enduro Warriors и Bike Ventures.

В богатата си кариера Седрик Грасия е печелил множество големи състезания, сред които Red Bull Rampage, Crankworx и градски надпревари в Бразилия, Франция, Чили.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.