Велосъстезание „КолелоТУ“ в Южния парк

0


Дата на събитието: 21.05.2015

Сподели

Shares

На 21 май е време за пета поредна година да се качим на колелото и да се включим в традиционното велосъстезание в Южния парк в София. Името му е „КолелоТУ“, а организатори са Студентски съвет към ТУ – София и Linesickers, които са се погрижили трасето да бъде повече от интересно.

КолелоТУ
КолелоТУ 2014 събра около 100 колоездачи

КолелоТУ
21 май, записване – 12 ч., старт – 15 ч.
Южен парк, под Монцата (Американското посолство)
Вход и изход свободен

КолелоТУ

„КолелоТУ“ се провежда от 2010 г. насам и има за цел да популяризира велосипеда, като транспорт и източник на забавление. Всяка година колоездачи се събират, за да премерят сили в предизвикателното и интересно трасе. „КолелоТУ“ е състезание за всички любители, които обичат да изследват града на две колела.

Освен състезание, организаторите обещаха и много музика, награди и добро настроение. Поканени са всички, които искат да премерят велосипедни сили и да се забавляват в парка. Записването започва от 12 ч. на обяд, а носенето на каска и ръкавици е препоръчително. Трасето включва три обиколки на парка и е подходящо за планински велосипеди. Желаещите ще могат да направят и предварително опознавателно каране по трасето преди състезанието.

Всички участници под 18 годишна възраст трябва да донесат формуляр, подписан от родител или настойник, който може да бъде изтеглен от тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.