Айн, цу цвайн, цу дрон!

0
 

Сподели

Shares

Какъв е смисълът да направите страхотен скок със сноуборда или да преминете без грешка през трудните бързеи, ако никой не ви види? А най-добрият начин да се похвалите е с едно хубаво видео. Само че кое по-напред – да карате или да снимате? Ако пък просто си забодете камерата на каската, извън кадър остава главният герой на клипа – вие.

За хората, които държат да имат красиви видеа от спортните си преживявания, без изобщо да мислят за това, вече е на разположение идеалното решение. Камерата-дрон Lily кръжи като влюбена пчеличка около вас и ви снима от най-различни гледки точки. Единственото, което трябва да направите, е да я подхвърлите във въздуха и оттам-нататък тя си знае работата.

Всъщност, може да я метнете и във водата, защото симпатичната Lily e и водоустойчива.

Дронът, разбира се, не е ново върхово достижение на проучванията в областта на изкуствения интелект, а просто следва предавателя, който се намира във вас. Така не се занимавате с дистанционно управление, а се фокусирате върху карането си.

Режимите на снимане са различни, може да се правят и фотографии.

Полетът на летящата камера не е безкраен – има сили за 20 минути във въздуха. А накрая просто послушно каца в ръката ви.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.