Беър Грилс оцелява в нова поредица

0
 

Сподели

Shares

Беър Грилс, който умее да си прави живота труден по особено интересен начин, се появява отново на екрана в различна светлина. Discovery Channel ни го представя в най-новата поредица „В дивата пустош с Беър Грилс“.

Няма да ви изненадаме, ако ви кажем, че ще има оцеляване в сурови условия, но този път Беър няма да бъде сам – компания ще му правят знаменитости. Той заминава с шест звезди в най-дивите и отдалечени части на САЩ и света за 48-часово пътешествие, което участниците ще помнят през целия си живот. Известните личности, които ще си партнират с Грилс в своите самостоятелни епизоди, са актьорът Зак Ефрон, актьорът и режисьор Бен Стилър, актьорът Чанинг Тейтъм, участникът в Залата на славата на NFL Дейон Сандърс, актьорът Том Арнолд и водещата на MSNBC и шоуто „Today“ Тамрон Хол.

Беър Грилс

„В дивата пустош с Беър Грилс“ започва излъчване на 17-и май, неделя, от 21:00 ч. по Discovery Channel.

Всеки от известните участници ще трябва да издържи в суровата пустош по време на тези енергични, динамични и вдъхновяващи пътешествия до шест различни места. От скок с парашут над планините Катскил до слизане с двойно въже по скалите в Юта и справяне с буйния вятър и поройния дъжд в Шотландия, Грилс и неговите известни придружители ще трябва да напрегнат до краен предел умовете и телата си, за да завършат успешно пътешествието си.

Първият епизод на поредицата разкрива предизвикателствата, пред които се изправя участникът в Залата на славата на NFL Дейон Сандърс. Като бивш баскетболист от голямата лига той може да хваща топки, летящи с над 150 км/ч. право към него. Неговата бързина, атлетизъм, физическа и психическа издръжливост го отвеждат на върха в професията му. Сега обаче той се изправя пред едно по-различно предизвикателство – да оцелява в продължение на 48 часа в компанията на Беър Грилс. Първото изпитание за Дейон Сандърс е да последва Беър, като скочи от хеликоптер и се приземи на тревата близо до площадката за кацане. Мисията на двамата включва мъчителен преход през криволичещите каньони, преминаване през пустинята край Юта и спускане с въже от 560-метрова скала.

Беър Грилс

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.