Screambikes – нов сайт и нова игра

0
 

Сподели

Shares

Онлайн магазинът за велосипеди, части, аксесоари и облекло Screambikes.eu стартира с обновен дизайн, нови функции, удобства и подобрения.

Обновеният сайт има и Facebook игра. Трима от хората, отговорили правилно на въпроса във Facebook страницата на Screambikes.eu ще спечелят награди. Срокът е до до 7 май.

Screambikes

Акцент в нововъведенията на Screambikes са условията:
• Безплатната доставка вече се осъществява за поръчки над 49 лв. В стария Screambikes това беше валидно за поръчки над 99 лв.
• Времето за връщане на продукт е удължено – от 14 дни, фиксирани по закон, вече ще бъде 30 дни за потребителите на Screambikes.eu.

Screambikes

Специално внимание е отделено на поръчването и филтрирането на информацията в сайта. Добавянето на продукт в количката вече може да се осъществява от началната страница.

Намирането на продукт е оптимизирано и сега е по-лесно – чрез филтъра във всяка категория потребителите могат да ограничат резултатите от търсенето си само до тези, които отговарят на техните изисквания.

Всички продукти в сайта са разделени в нови категории, което улеснява извеждането на търсената информация. Сега продуктите могат да бъдат визуализирани в по-големи и детайлни снимки.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.