RIDERS’ KNOW HOW: RAM AM.TWO

3
 

Сподели

Shares

Поредицата на RAM bikes „RIDERS’ KNOW HOW“ продължава с второ видео. В него Иван Колев и Боби Крумов – MTB състезатели от отбора на RAM bikes, разказват за All Mountain колелото AM.TWO. То представлява универсална машина за всякакъв тип каране, подходяща за състезатели и любители, с размери за високи или ниски колоездачи.

Идеята на видео-поредицата е чрез състезателите от отбора на RAM да се разкаже повече за моделите на българската марка. Защо точно тези момчета – защото най-добре познават велосипедите, дори участват в тестовете на прототипи, създаването и подобряването им.

Боби Крумов от отбора на RAM bikes
Боби Крумов от отбора на RAM bikes

Първото видео беше за RAM TRAIL 2015, а за него разказаха Александър Илиев и Антон Настев. Очаквайте скоро и третото видео, посветено на модела Synergy, а след него и за Four4. Момчетата от RAM bikes обещаха видео и с Уоутър Клепе за моделите Podium & XC RACE.

ВИЖ ОЩЕ: Повече за най-новото, търсеното и… високото от RAM bikes можете да научите тук.

Сподели

Shares

3 КОМЕНТАРИ

  1. Вие колело карали лис сте ве мишоци, че ми рекламирате този боклук, като се качите на колело с цена над 20 000 паунда тогава ще ми се правите на разбирачи, какво ми хвалите нещо за което са ви платили за реклама.

  2. Карали сме, караме и сме доволни. Съотношението цена-качество е много добро за такъв клас велосипед.

  3. Ха-ха-ха-ха „Крум Савов“, ти щото караш байк „с цена над 20 000 паунда“, нали бе мишок !? ха-ха-ха-ха
    С теб не можем да се мерим, ти си „най-добрия“. Я само кажи, от къде правиш дропове с това „уникално колело“, от 10см. бордюр или от 20см. !? Толкова ти е уникално куллото, че дори екипите на отборите в световните ендуро серии не са чували за твоето кулло.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.