Да ти светне крушката с BioLite

0
 

Сподели

Shares

И преди сме писали за продуктите на BioLite, защото винаги са ни радвали със своята иновативност. А новото попълнение в поредицата практични джаджи на марката са хитрите ѝ лампи.

Дизайнът им е опростен и много приветлив, сякаш искат да ти кажат: „Вземи ме, искам да ти посветя!“ Сигурно вече си мислите, че слънцето много ни е напекло, но сме сигурни, че ако ги видите и вие ще реагирате така. А да ги видите можете тук.

Серията включва няколко светлинни източника, които може и да бъдат комбинирани помежду им:

PowerLight

Да ти светне крушката - BioLite PowerLight
PowerLight

Комбинация от лампа, фенерче и USB зарядно, побираща се в джоба. Размерите ѝ са 5,64 x 13,39 x 2,92 см, а теглото – 210 г. Ще огрее както неравната планинска пътека, по която се промъквате в безлунна нощ, така и къмпинга, в който почивате след това. Лампата Edge-Lit пръска мека, равномерна светлина със сила 200 лумена в радиус от 10 м, а фенерчето осигурява мощно, концентрирано осветяване със сила 250 лумена на разстояние от 100 м.
PowerLight обаче не е просто светлинен източник, а и батерия, която може да зареди до 3,5 GoPro камери, 3 смартфона или да захранва светлината до 72 часа. Самата тя се зарежда лесно – през Micro USB от контакта, колата или компютъра ви.
Ако си падате по светлинните ефекти, искате да се почувствате като в дискотека или просто да привлечете по-лесно внимание, можете да използвате режимите за приглушаване на светлината или мигане. 360-градусовата S-Hook кука пък ви позволява да закачите лампата за клон, гайка или друга кука и да я насочите в желаната посока.

SiteLight

Да ти светне крушката - BioLite SiteLight
SiteLight

Система от две осветителни тела с общ обхват 6 м, които се сглобяват в компактна сфера с удобен улей за прибиране на кабелите. Всяка от светлините има сила от 150 лумена и е с тегло 52 г и размери 6,48 x 2,69 x 6,48 см. Захранват се от PowerLight. Пак през него можете да включвате, изключвате или приглушавате само една от светлините. Цялата система може да работи едновременно до 22 часа.

NanoGrid

Да ти светне крушката - BioLite NanoGrid
NanoGrid

Съчетава PowerLight и до 4 SiteLight светлини в една мрежа. NanoGrid е идеалното решение за къмпинг, четене, риболов или при аварии на тока у дома.

FlexLight

Да ти светне крушката - BioLite FlexLight
FlexLight

Малък източник на насочена светлина със сила 100 лумена, зареждащ се с USB. Силата на светене се променя с едно натискане на бутона. Чупещото рамо позволява прецизно нагласяне. Дължината на FlexLight е 40,64 см, теглото – 51,03 г.

Лампите на BioLite, както и други „умни“ продукти на марката, можете да намерите в българския онлайн магазин Basecamp-shop.com. Ако искате да ги разгледате на живо, можете да посетите някой от двата Basecamp магазина в София – на бул. „Ал. Стамболийски“ 46 и на бул. „Черни връх“ 90.

Новият магазин Basecamp на XCoSports в София
Новият магазин Basecamp на XCoSports в София

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.