Discovery снима в България филм за оцеляване

0
 

Сподели

Shares

Експертът по оцеляване Джош Джеймс и професионалният готвач Мат Тебът са в България за снимките на един от епизодите на най-новото предаване на Discovery Channel с работно заглавие „Кралете на дивото”. То трябва да стартира в края на годината. Мястото на снимките у нас е около Девин, където двамата ще изследват дивата природа. Водещите ще се опитват да оцелеят и да намерят храна, която никога не бихте си представили да изядете.

България е една от петте страни в света, където се снима първият сезон на „Кралете на дивото“. Освен околностите на Девин, екипът на Discovery Channel ще посети и непознати кътчета в Мексико, Китай, Борнео и Финландия.

Поредицата отвежда безстрашните Мат и Джош в едни от най-негостоприемните части на планетата. Ядат неприятни храни, които обаче биха спасили живота ви в екстремни условия. Мисията на двамата е да си набавят 5 странни и трудни за улавяне храни, включени в списък, с който разполагат в момента на пускането им в непознатата обстановка.

Discovery снима филма за оцеляване в България

Целта им е да покажат на зрителите как могат да намерят средства за оцеляване на най-необичайните места и да приготвят апетитна храна от нещо на пръв поглед напълно негодно за ядене.

Двамата водещи са експерти в своите области. Специалистът по оцеляване Джош Джеймс може да се ориентира в обстановката и има познанията как да хване всякакъв вид храна на планетата, годна за ядене. Кулинарният експерт Мат Тебът пък има опита и уменията да опише в невероятни детайли колко ужасно за хапване е всяко нещо от менюто им, каква е хранителната му стойност и разбира се – какъв е вкусът му.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.