Спусни се в DROP IN 2

0
 

Сподели

Shares

С идването на пролетта дойде и новата концепция за магазин от създателите на култовия Drop IN в София.

Drop IN 2

Добре познатото ни пространство на “Раковски” 166А сега превзема силно и съседния ъгъл. Голямата новина, която ни идва тъкмо навреме за топлото време, е че новият магазин ще е със силен фокус върху колелетата. Селекцията на продуктите ще е също толкова силна и от най-висок клас, както и в познатия ни вече магазин, но с по-летен фокус.

Drop IN 2 предлага пълна гама и богат асортимент Premium велосипеди за планинско, градско и шосейно каране. И най-важното – в него ще намерите една от най-сериозните марки в колоездене – TREK и аксесоарите за байк BONTRAGER. От този сезон Drop IN е изключителен представител за България на TREK и BONTRAGER, така че в магазина ви очаква изключително разнообразие от модели велосипеди, както и пълна гама части, компоненти, аксесоари и облекло. Освен това Drop IN 2 разполага и с оборудван сервиз/работилница и силен екип с голям опит, на които да разчитате за съвет и поддръжка. А за отвън са предвидили компресор за помпане на гуми, така че планирайте магазина и като пит-стоп в центъра на града.

Trek

TREK: безрезервна вяра в колелото

“Колелото е най-ефективният начин за придвижване. То може да е елемент от борбата с промените в климата, да намали градските задръствания и да подобри състоянието на тялото. Колелото ни събира заедно, и все пак ни позволява да избягаме. И ни отвежда до места, които иначе няма как да видим.”

Началото на TREK е поставено през 1976 г. Мисията им е проста – да създадат най-добрите колела в света. Днес нещата са по-комплексни. TREK не просто искат да произвеждат продукти от най-висок клас, но и да променят начина, по който светът възприема колелото – едно просто решение на толкова много сложни проблеми.
За 40-те години, в които са на пазара, TREK са успели да извоюват безспорното си име на лидер в производството на колела. Дали планинско или шосейно, качеството им е гарантирано.

TREK

 

В Drop IN 2 ви очаква пълна гама от моделите на TREK за All Mountain, Enduro, Cross Country и шосейно каране.

Градско

Градските колелета на TREK идват с мисия – да направят света по-щастливо и здраво място. За целта правят велосипедите си така, че да паснат на всяко различно предпочитание и всеки различен човек. Независимо от това как избирате да се забавлявате, работите или спортувате, ще откриете модела, който да стане неизменна част от ежедневието ви в града.

TREK

Планинско

TREK неслучайно е световният лидер в производството на колелета за планинско колоездене. Моделите са връх на технологичното съвършенство, които ще направят всеки един карач по-добър, независимо от терена. Леки, стабилни, безкомпромисни – колелетата на TREK ще се справят със всяка една ситуация в планината.

TREK

Най-лекият карбон

Опитът на TREK с използването на карбон за производството на колелета датира от 1992 г. За това време са успели да усъвършенстват процеса дотолкова, че да ви предложат възможно най-леките колела на пазара, като същевременно са тествали продуктите в най-предизвикателните условия, за да гарантират максимум сигурност при каране. Минималното тегло ще ви бъде от голям плюс при изминаването на дълги разстояния, особено при шосейно каране. Нищо чудно, че Ланс Армстронг е избрал именно TREK колело за себе си.
Но не е нужно да сте състезател от световна класа, за да предпочетете най-доброто.

TREK

 

+ И ОЩЕ В DROP IN 2

Със силата на електричеството

Не си мислете, че с електрическо колело няма да въртите педалите. Но ще имате една доста стабилна помощ в начинанието, благодарение на която ще изминавате без усилие повече километри. Планинските електрически колела на TREK разполагат с 4-степенна система, при която карачът контролира колко точно мощност ще добави моторът към собственото му въртене, така че ефектът да се увеличи от 25% до 200%. Колелата са изключително леки, може да ги носите навсякъде, а батерията се сваля и зарежда за 3 часа.

Най-бързото спускане

Ако имаше зала на славата на планинското спускане, моделът Session щеше да заеме почетно място в нея. Най-бързото колело за даунхил, което може да намерите, което съчетава бързината с изключителен комфорт, прецизност и сигурност, с не малко световни подиуми зад гърба си. Плюс невероятно лекото тегло, окачване от FOX, компоненти от Shimano и части от Bontrager за съвършената даунхил машина.

bontrager Здрави, леки и издръжливи: BONTRANGER

Започнали историята си в един гараж в Калифорния в началото на 80-те, продуктите на BONTRAGER са плод на високите изисквания и професионализъм на Кийт Бонтрейджър. В Drop IN 2 ще намерите богат асортимент от продукти. Сред тях – аксесоари като багажници и дисаги за колела, компютри, светлини, заключващи системи.

Безжичните компютри на BONTRAGER ще ви държат сметка колко бързо, колко дълго и колко трудно е било карането, като освен скорост и разстояние, ще измерят и сърдечен ритъм и енергия.
Безжичните компютри на BONTRAGER ще ви държат сметка колко бързо, колко дълго и колко трудно е било карането, като освен скорост и разстояние, ще измерят и сърдечен ритъм и енергия.

И още – богато разнообразие от велочасти, сред които едни от най-добри капли на пазара, кормила, седалки, гуми.

В Drop IN 2 ви очакват и много и различни модели обувки, дрехи, раници и ръкавици за каране от BONTRAGER.

Карайте по-дълго и по-удобно - с колекциите от облекла и аксесоари на BONTRAGER, създадени с мисъл за абсолютния комфорт.
Карайте по-дълго и по-удобно – с колекциите от облекла и аксесоари на BONTRAGER, създадени с мисъл за абсолютния комфорт.

Освен колелата, частите и аксесоарите за тях, в новия магазин ви очакват и още много летни продукти. Плюс – качествена спортна екипировка и настроение от Dirty Dog, Animal, Ocean – на място, в Drop IN 2.

И докато сте там, не пропускайте да посетите и Drop IN 1, защото там вече ви очакват най-новите летни колекции на Burton, Billabong, Element, Sector 9 и последните модели на култовите тишърти Imaginary Foundation.

drop in logo

Drop IN е в София на ул. “Раковски” 166А. За контакт: 0888 110 645. Drop IN 2 е в София на ул. „Раковски“ 191Б. За контакт: 02 9800990 и онлайн на dropin-shop.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.