Официалните обувка и яке на Red Bull X-Alps 2015

0
 

Сподели

Shares

x alps
Red Bull X-Alps е може би най-зрелищното приключенско състезание в света. Участниците в него трябва да преодолеят дистанция от около 1000 км по права линия в Алпите, пеша или с парапланер.

Не е нужно да ви обясняваме, че само изключително качествени продукти могат да бъдат избрани за официална екипировка на състезанието, което тази година започва на 5-и юли. Вместо това направо ще ви представим официалните яке и обувка на Red Bull X-Alps 2015.

Обувка

Salewa Speed Ascent GTX

Обувка и яке на Red Bull X-Alps 2015 - Salewa Speed Ascent GTX
Обувките комбинират скорост и удобство, благодарение на иновативния си дизайн и конструкция. Технологията Salewa Take-Off предлага предварително зададена позиция на пръстите, а системата Rollingait на Vibram е с рокер форма на подметката. Заедно двете осигуряват бързина, стабилност и по-малко умора. Удобството при движение е допълнено от алпийската форма на обувката, която изключва напълно вероятността за поява на мазоли. Кракът има идеална опора в Speed Ascent GTX, а двуредовата система от връзки позволява изключително точно напасване на обувката. Застъпващият се език пък се грижи за прецизното и плътно затваряне.

Яке

Salewa Pedroc Hybrid Jacket

Обувка и яке на Red Bull X-Alps 2015 - Salewa Pedroc Hybrid Jacket
Когато е мокро, ветровито и сте далеч от дома, защитата от лошото време е най-важна. Хибридното яке Pedroc е леко, изключително дишащо и позволяващо свобода на движението. Създадено е специално за планинари, които искат да се придвижват бързо и с колкото е възможно по-лек багаж. Характеристиките на якето включват подплатена качулка, която се прибира в яката и се затваря с копчета; маншети на ръкавите с дупка за палеца; преден цип с вътрешен ветроупорен капак по цялата му дължина; външен джоб и джоб с цип на гърдите; еластична система за свиване и отпускане на краищата на дрехата; слепени шевове. Цялото яке може да се побере в малката вградена компресионна торбичка.

И двата продукта можете да намерите на adventuresport-bg.com и в Adventure Shop (бул. „Черни връх“ 84)

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.