Официални с колело

0


Дата на събитието: 15.05.2010

Сподели

Shares

УВАЖАЕМИ
Дами и господа, софийски колоездачи;
Момичета и момчета на колелета;
Бебета и бебешоци във велосипедни столчета;

Сдружение „Велоеволюция” има огромното удоволствие да ви покани тази събота, 15 май, да отидете на работа, училище или детска градина или където там ходите с колело, а като приключите с тях, да се присъедините към традиционното ни софийско майско велошествие!

Очакваме ви в 17:30 часа на площад „Александър Невски”, където заедно ще посрещнем официалните гости на събитието:

Кмета на столична община г-жа Йорданка Фандъкова,
Главния архитект на София г-н Петър Диков,
Посланика на Италия г-н Стефано Бенацо.

Облекло: официално (бални рокли, делови костюми, коприна, дантели, панделки, сатен и т.н.)

След като официалните гости произнесат своите тържествени речи, процесията велосипедисти ще поеме по ул. „Г.С. Раковски” – бул. „Патриарх Евтимий” – бул. „Фритюф Нансен” – бул. „Евлоги Георгиев”. Всички улици ще бъдат затворени и обезопасени за нашето дефиле.

Официалното велошествие ще завърши тържествено пред паметника на Съветската армия, където в наша чест ще бъде представено ревю на колела с модели на италиански дизайнери, осигурени със съдействието на Италианския културен институт. За настроението ни ще се погрижат с музика на живо и група Аявис.

Церемонията ще се състои благодарение на генералния ни спонсор Mapei, както и със съдействието на Столична община, Център за градска мобилност, Event Sofia, Велосипеди Драг, Сдружение Екофорум, минерална вода Девин и много приятели на „Велоеволюция”, както и с медийното партньорство на bTV.

Заповядайте! Очакваме ви!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.