HIGH TRILLZ vol.1

0
 

Сподели

Shares

Това, което се случи в нощта на 30 април, със сигурност ще остане в спомените на мнозина, а някои ще го запазят за дълго време на едно специално място в сърцата си. Тези от вас, които бяха в Escape, се досещат за какво става въпрос, но само онези, които издържаха до ранните сутрешни часове, след като сета на Бари Ашуорт вече беше приключил, знаят със сигурност.

HIGH TRILLZ vol.1 - 30.04.2010

В началото всичко си беше в реда на нещата, подгрявахме яко със свежи парчета, навсякъде усмихнати лица на стари и нови приятели на списанието, слаклайнът беше опънат и момчетата от екипа на Гибон демонстрираха скоци, салта, превъртания, не липсваха и ентусиасти от публиката, които да се пробват да минат натегнатата лента. Малко по-късно, в разгара на парти-нощта, пристигнаха и хиксърите, и допълнително вдигнаха градуса, като демонстрираха впечатляващи умения с колелетата, разнообразни стрийт и флетленд трикове, включително скоци от платформата и завъртания на 360. Нощта напредваше, а сред тълпата щастливи танцуващи хора наоколо особено се забелязваше едно присъствие. Спретнат в типично UK style, с костюм и вратовръзка, Бари Ашуорт от Dub Pistols трудно можеше да остане незабелязан. И ако някои по-незапознати бяха останали с впечатлението, че това е по-възрастният чичо – придружител на непълнолетни девойки, в мига, в който застана зад пулта, сложи слушалките, разхлаби вратовръзката и запретна ръкавите на бялата си риза, не остана и грам съмнение относно онова, което ни очакваше.
Масово избухване.
А когато два часа по-късно Бари приключи сета си и остави доброто настроение в ръцете на българския си колега, ни показа какъв е британския начин. Думите не могат да опишат, но снимките и видеата говорят повече от достатъчно.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.