Whiteout & Glare: Очилата на ветроходците

0
 

Сподели

Shares

Какви очила носят професионалните ветроходци и по-специално най-педантичните сред тях – германците? Сигурно няма да е изненада, че очилата им са немски. Проверихме и се оказва, че Sailing Team Germany, т.е. немският отбор по ветроходство, се е оборудвал със спортната серия на Whiteout & Glare.

Whiteout & Glare

Става въпрос за 18 модела очила. Те са направени да издържат на тежките натоварвания, на които се подлагат ветроходците и да предпазват очите им от слънце, вятър и солена вода. За да могат да се нарекат истински моряшки очила обаче, Whiteout & Glare трябва да бъдат достатъчно надеждни. Мотото на спортната серия е „модерна технология за върхова мощ“. Последната се постига с уникални характеристики като иновативно стъкло, висококачествени материали и ненадмината функционалност.

Whiteout & Glare

Спортната серия очила на Whiteout & Glare е подходяща не само за про-тата във ветроходството, но и за всички, които се занимават с водни спортове. Те имат специално водоотблъскващо покритие отвътре и отвън и поляризиращ филтър на лещите. По-устойчиви на надраскване са от повечето очила.

Сред останалите им хитрини са:

– Гъвкавата материя на надносника (моста) осигурява оптимално напасване на очилата спрямо широчината на носа и разстоянието между очите.
– Каучуковото закрепяне зад ушите със системата SSR гарантира оптимално разположение на очилата.
– Протекторът за челото предпазва очите от попадане на вода я тях. Материалът, от който е направен, се адаптира спрямо лицето и приема перфектната за вас форма.
– Система ELC за бърза и лесна смяна лещите на очилата. По този начин с една рамка ще имате перфектните очила за всеки случай.

Whiteout & Glare

Спортната серия нa Whiteout & Glare, както и още много качествено очила, можете да намерите в Co Optics.

Whiteout & Glare

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.