Пети рожден ден на Frequency

0


Дата на събитието: 14.05.2010

Сподели

Shares

Frequency 5 years

На 14-ти май 2010 г. българската техно организация Frequency отново ще изненада феновете на електронната музика с мащабно събитие. Поводът е петият рожден ден на организацията. Мястото е клуб Шано Бар, ул. „Коломан“ 1, а партито започва в 23:00 ч. Специално за рождения ден ще бъдат обособени две зали – техно и хаус. Празничната атмосфера ще бъде допълнена с уникална декорация, изработена специално за партито.
Концепцията на Frequency е да предложи качествени партита, отличаващи се от другите събития на българската клубна сцена. Перфектните миксове на три грамофона, качествен подбор на музика и много добро настроение съпътстват всички партита, организирани от Frequency през последните пет години. Движени от любовта към добрия техно звук, създателите на организацията обещават повече от запомнящо се преживяване.
В техно залата диджейски умения ще демонстрират домакините на вечерта, а именно – Stenly, Vector и Ataneus. Специален гост ще бъде Stoyan от Play events.

Хаус залата е отделена за няколко от най-добрите български хаус продуценти през последните години. Там ще се изявяват талантливите момчета от Surrealism, които скоро ще издадат дебютен сингъл за реномирания лейбъл Liebe detail. Другите гости са прогресив дуото Phonic deep, имащи редица издания и ремикси за лейбъли като Mistique Music, No smoking Recordings, Carica Rec и др. Трети ще се изявява END – интересен млад продуцент и ди-джей, които има какво да покаже на публиката. Голяма част от сетовете му са с подбрана авторска продукция. Специално за събитието визия ще бъде подготвена от K.M.N /phormatik/blenderbg.com/, имал редица изяви по различни големи партита и фестивали. Огненият пърформанс на терасата на клуб „Шано Бар“ е само част от изживяването, очакващо всички, впуснали се в приключението по случай петия рожден ден на Frequency.

Партито се организира с медийната подкрепа на „Една седмица в София“, www.news.bg, www.lifestyle.bg, www.forplay.bg, www.kafene.bg, www.stand.bg, www.slusham.com, www.djport.org, tilllate.bg, disco.bg, eilo.org, technoBG, techn0.eu, events.bg, clubevents.info, hard-techno.org, ouim.org, partystars.bg и 360mag.bg

Повече информация ще намерите на:
www.frequency-sessions.org

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.