Позлатена кингпин гайка за най-добрия лонгбордист на LMTY 4 в София

0


Дата на събитието: 09.05.2015

Сподели

Shares

Лонгборд сезонът започва със срещата на годината – The Longboard Meeting of The Year 4.0 (или просто LMTY)!

The Longboard Meeting of The Year

Време е да открием сезона подобаващо. Началото ще бъде с традиционната Балканска лонгборд среща. Те е четвърта поредна и ще бъде по улиците на София.

Наточена за каране вече е мощна група българи, румънци и сърби, които ще излязат победоносно с лонгборди по улиците на града на 9 май – Денят на победата.

„Официалната част на лонгборд срещата на годината ще започне точно в 14:30 ч. на „Спота“ в Борисовата градина под звуците на резидент DJ-я на румънското крю – Mihai Draghici aka Funkydrop и със съдействието на морския Бар Безкрай. В тази бийт атмосфера всеки, който желае, ще може да вземе участие в сесиите по слайд, денсинг и най- добър трик (или комбо) и естествено най- добрите ще получат награди!„ – разказаха организаторите.

По-различното тази година е, че ще има екстра награда – позлатена кинг пин гайка, за която се очакват предложения от вас в каква категория да бъде връчена.

Организаторите обещаха и никой да не си тръгне гладен – за това ще се погрижи рожденикът – LongDayBoarding с традиционното си барбекю.

По рано през деня ще се случи и традиционната 10-километрова обиколка SOFIA BOMB, за която сборният пункт е НДК в 11:30 ч. В трекинга ще бъдат включени новоасфалтирани улици, които само чакат лонгбордите да минат по тях.

Вечерта също по традиция ще е интересна и бурна. Дневният лонгборд денсинг ще бъде заменен с буги денс, за което ще се погрижи Ramsey Hercules (boogie.fm). Мястото е Trip Ten, някъде след 21 ч. Там ще продължи и празнуването рождения ден на LongDayBoarding.

Носете си каски и други протекции. За партито също може да са ви от полза.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.