Коя е твоята Flaška?

0
 

Сподели

Shares

Flaška е интелигентна бутилка за жива вода. Тя понижава т.нар генотоксичност на водата. Направена е от специално информирано стъкло и има свойството да променя структурата на водата, правейки я като тази на чистата изворна вода в природата.

Flaška

Предлага се в две различни вместимости: 500 и 750 милилитра. За да се чувства по-сигурна, бутилката е защитена отвън със специални калъфи в различни цветове и дизайни, изработени от памук, неопрен, силикон и корк. Бутилката можете да ползвате навсякъде – вкъщи, в офиса, в колата, по време на спорт и пътувания.

Flaška Neo Design

Flaška Neo Design

Всички модели от колекцията Neo Design символизират различни елементи от природата. Избраните мотиви са изчистени, опростени и разбираеми както самата бутилка Flaška.

Flaška Cork

Ръчна изработка от природата!

Flaška Cork

Това е специален модел. Защитният калъф и тапата са изработени от корк – един от най-устойчивите естествени материали. Коркът има изолиращи свойства, огнеустойчив е и не алергизиращ. Калъфите са ръчно изработени от испанския майстор Мигел Пачеко, който е сертифициран от Extremadu-ra’s Government по отношение на висококачествената си изработка на предмети от корк.

Flaška Grip

Flaška Grip

Grip има защитен калъф, изработен от силикон – материал, който осигурява удобно и отлично захващане на бутилката. Тези, които харесват наситени цветове, ще бъдат привлечени от трите ярки цвята – blueberry crush (лилав), ninja green (зелен) и blue lagoon (син). Предлага се само в размер 500 мл.

Flaška Organic – Без компромиси…

Flaška Grip

Organic е перфектен избор за всеки, който обръща внимание и на най-малките детайли, когато се отнася за здраве и околна среда.

Flaška Branded

Flaška Branded

Моделите с неопренов калъф позволяват да бъде отпечатан върху калъфа допълнителен текст по избор на клиента.

Стъклената гарафа Vodan

Стъклената гарафа Vodan

Ако 750 мл не ви стигат, вече има и гарафа от информирано стъкло с вместимост 1 литър. Тя е перфектна за домашно ползване. Нейното действие е на същия принцип както на бутилката Flaška.

Магазините, в които можете да намерите Flaška са тук.
Можете да купите директно и от онлайн магазина Flashka.bg, при това с 5% отстъпка.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.