Цветният фестивал в София

0


Дата на събитието: 20.06.2015

Сподели

Shares

Фестивал на цветовете се завръща през 2015 г.!

Фестивала на цветовете

Най-шареното празненство, вдъхновено от индийската традиция, отново ще бъде в България с Фестивала на цветовете. Планирано е да се случи на 20 юни в София.

Фестивал на цветовете бе едно от най-иновативните, очаквани и забележителни събития в България през изминалата година. Първото му издание оцвети София на 21 юни 2014 и събра повече от 4000 фена на столичния стадион „Академик“. Изненада за всички бяха и гостуванията на фестивала в Бургас и Пловдив, където повече от 2000 души се радваха на цветните облаци, еуфорията и позитивната енергия на една от най-древните традиции на Индия, празнуваща равенството между хората, доброто, любовта и красотата на живота. Гости на трите събития бяха български и чужди артисти, сред които беглийските резиденти на Tomorrowland Festival The Offenders и Don Cabron & Capsar, любимецът на българската аудитория DJ SASH!, естонците от Indivision, а също и родните представителите на клубната, електронна и поп сцена Camp Sessions, DJ Vida, Rud Fellah, Digital Sound, Stoyan, Веси Бонева, Михаела Филева, Дивна и култовият хост Don Eddy.

Фестивал на цветовете

Промо-билети за събитието в ограничени количества вече са в онлайн продажба в мрежата на Eventim в цялата страна на специалната цена от 25 лв. Билетите осигуряват вход на събитието, а торбичките с цветен прах се купуват на място.

Очаквайте още новини за локацията на фестивала в София, както и датите, на които цветното празненство ще бъде в Пловдив.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.