Екстремен комфорт по трасето с Ultra BOOST

0
 

Сподели

Shares

Пролетта е тук и е време да помислиш как да влезеш във форма за дългите летни дни на плажа. Бягането в близкия парк е една от най-достъпните, приятни и ефективни тренировки, която ще те изкара от зимната летаргия за нула време. Освен мотивацията, която – признаваме – е от основно значение, е добре да имаш и подходящи маратонки, които могат да ти спестят контузии и претоварване на стъпалото.

Екстремен комфорт по трасето с Adidas

Новите обувки за бягане на adidas са резултат от тясното сътрудничество на световния бранд с водещи атлети в търсене на съвършенството – с Ultra BOOST бягането в парка преминава на следващо ниво.

Още с появата си през 2013 г. технологията за омекотяване при контакт със земята и възвръщаемост на енергията BOOST въведе нови стандарти в обувките за бягане. Стабилност, комфорт и уникално чувство за лекота се съчетават в перфектна хармония в маратонките Ultra BOOST, a дизайнерите на adidas отново са се погрижили за стила ти в парка и на улицата.

Екстремен комфорт по трасето с Adidas

Но основният приоритет на спортната екипировка определено е комфорта, а от германския бранд отново няма да ви разочароват. Енергийно адаптивните технологии, които са заложени в революционната система на Ultra BOOST, осигуряват неповорим комфорт при всякаква настилка и атмосферни условия, а всяка следваща крачка е по-удовлетворяваща от предишната.

Допълнителните предимства на Ultra BOOST са специална горна част на маратонката, която се адаптира спрямо индивидуалната форма на стъпалото, и иновативната система Torsion в основата на подметката, която позволява независимо движение между петата и предната част на обувката, а резултатът – гладко, контролирано бягане и първокласна стабилност километър след километър.

Екстремен комфорт по трасето с Adidas

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.