Прожекция на „Reach Your Limits“ в София

0


Дата на събитието: 27.04.2015

Сподели

Shares

Филмът за Кирил Николов-Дизела „Reach your Limits“ ще има специална прожекция в Културен Център G8 в София. Ако не сте успели да видите лентата за бягането на Дизела от Ком до Емине или искате отново да изживеете емоциите, ще имате тази възможност на 27 април (понеделник) от 19:30 ч. в киното.

"Reach Your Limits" - половин милион крачки болка

Освен във филма, зрителите щя могат да видят Дизела и на живо – той е специален гост на прожекцията. От него ще можете да чуете любопитни факти за нещата извън кадър и усещането за това с всяка крачка да стигаш все по-близо до собствените си граници.

„Reach Your Limits“ си заслужава да бъде видян не само от феновете на бягането и планините, но и от всеки, имащ нужда за пореден път да се убеди в силата на човешката воля и да намери вдъхновение за своите собствени малки или големи победи.

Ако сте пропуснали възможността да видите „Reach your Limits“ и няма да можете да отидете на прожекцията в Културен Център G8, имайте предвид, че филмът вече може да бъде купен онлайн за гледане. Той е качен в платформата ReelHouse и може да се свали от тук.

Пролет 2015

Дизела можете да срещнете и в брой ПРОЛЕТ 2015 на списание 360°. Ще го познаете лесно – Кирил е на корицата.

Пролет 2015
Списание 360° – Пролет 2015

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.