Филмът за Дизела „Reach your Limits“ онлайн

0
 

Сподели

Shares

Reach Your Limits

Филмът за Кирил Николов-Дизела и предизвикателството Ком-Емине – „Reach your Limits“ (Достигни лимита си), вече може да бъде купен онлайн за гледане. Той е качен в платформата ReelHouse и може да се свали от тук. Освен самия филм, чрез сайта могат да бъдат поръчани и тениски на фен клуба на Дизела.

Дизела е един от най-добрите планински бегачи на България. Той направи опит за нов рекорд в изминаването на легендарния маршрут Ком-Емине. Кирил имаше за цел да изтича 600-те километра по билото на Стара планина за по-малко от 5 дни. Освен стръмните планински пътеки, проливният дъжд и лепкавата кал, Дизела трябваше да премине през бариерите на собственото си съзнание, да преодолее дълбоки страхове, да приеме болката и изтощението. Докато не се изправи пред най-тежката дилема – да се откаже или да отиде отвъд границата на собствените си възможности. Така накратко обобщиха филма създателите му.

Reach Your Limits си заслужава да бъде видян не само от феновете на бягането и планините, но и от всеки, имащ нужда за пореден път да се убеди в силата на човешката воля и да намери вдъхновение за своите собствени малки или големи победи.

Освен в „Достигни лимита си“ Дизела можете да видите и в брой ПРОЛЕТ 2015 на списание 360°. Ще го познаете лесно – Кирил е на корицата.

Пролет 2015
Списание 360° – Пролет 2015

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.