Зимата в Боровец продължава

0
 

Сподели

Shares

 

„Добрите снежни условия в Боровец и големият интерес от страна на любителите на зимните спортове са предпоставка ски зоната на курорта да остане отворена в периода 20 – 26 април“ – казаха от Бороспорт.

От 20 до 23 април ще работи лифт „Ястребец Експрес“ с писти „Попангелов“ и “Ястребец 3”, а за дати 24, 25 и 26 април ще бъде отворен и ски център „Маркуджик“. Осигурен e и редовен безплатен транспорт от долна станция на кабинката до долна станция на лифт “Ястребец Експрес”.

Боровец

За периода 20 – 26 април пък ще бъде предоставена дневна лифт карта на символичната цена от 10 лева.

Освен пистите, ще работят и двата терейн фрийстал парка в „Ястребец“ – Сноу Парк Бороспорт в ръкава на писта “Ястребец 3” и Фемили Паркът, който се намира в горната част на писта „Попангелов“. Два влека ще обслужват ползващите трасето на Сноу Парк Бороспорт.

„Безплатните лифт карти, предоставени от Бороспорт на учениците от Община Самоков ще са валидни до последния ден, в който ски зоната ще работи. “Тази инициатива е част от активната и целенасочена програма на Бороспорт за насърчаване и подпомагане развитието на снежните спортове сред децата и младите хора като приоритетно работим върху възраждането на масовия ски спорт чрез ранно обучение.”, сподели Георги Кочов, спортен директор на Бороспорт.

Тандемни полети с парапланер в Боровец

Имайте предвид, че дори след края на сезона ще има как да се забавлявате в Боровец. Там се предлагат тандемни полети с парапланер. Повече за възможността да полетите над Рила – тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.