Облечи се за бягане в Scott

0
 

Сподели

Shares

Селекция от технически облекла на SCOTT, създадени с мисълта за бягащите хора

Scott

Яке 2 в 1 SCOTT Windbreaker TR

Яке 2 в 1 SCOTT Windbreaker TR
Бързо преобразяващо се в елек яке, само като откопчеете циповете на ръкавите и ги сложите в джоба на гърба. Непромокаема, бързосъхнеща, вятъроустойчива и много издръжлива материя, с дупки за палците на ръкавите и мрежеста материя на местата, където вентилацията е най-необходима.

Клин SCOTT TR 10

Клин SCOTT TR 10
Удобен дизайн, частично водонепромокаема материя и перфектна вентилация. Материята позволява перфектна разтегливост за максимална свобода на движенията и съхне изключително бързо, предпазвайки от изпотяване. С мрежеста материя в областта на слабините, сгъвките на коленете и горната част на кръста.

Блуза без ръкав SCOTT Trail Tech 10

Идеална за топлите дни, с отлични абсорбиращи качества. Без странични шевове за максимум комфорт и свобода на движенията, и един страничен джоб на гърба с велкро закопчаване, за най-необходимите лични вещи.

Къси панталони SCOTT Trail Tech 10

Лека и дишаща материя, с водоотблъскващо и вятъроустойчиво покритие. Свободна и удобна кройка, която няма да пречи на движението ви, с два странични джоба с цип за най-необходимото.

Шапка SCOTT TR

Шапка SCOTT TR
Дишаща материя с мрежа от двете страни. Лесно се регулира по формата на главата, и също толкова лесно се побира в джоб. С минимално тегло, за максимална защита от слънцето.

Продуктите за бягане на SCOTT ще намерите онлайн и в магазина на адрес София, ул. „Козяк“ 14.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.