Всичко необходимо, докато бягаме

0
 

Сподели

Shares

Забравете за размислите на тема къде да сложите ключовете от вкъщи или с коя ръка да държите бутилката с вода. От SCOTT са помислили за всичко, за вас остава само удоволствието от бягането!

Раница SCOTT TP 10

Scott TP 10
Създадена с мисъл изключително за планинските бегачи, раницата съчетава минимално тегло и максимално много функции. Без значение дали искате да вземете със себе си по пътеките вода, енергийни барчета или комплект за първа помощ, имате достатъчно място за всичко, без допълнителна тежест, която да ви забави или затрудни. Двете отделения за шишета с вода са толкова лесно достъпни, че дори няма да ви се наложи да спрете, за да ги извадите или приберете. Същевременно бутилките са добре фиксирани, така че движението им по време на бягане да е сведено до минимум. За повече комфорт и плътно прилягане към тялото, раницата е с еластичен колан и дишаща конструкция на раменете и гърба. С включени две бутилки за вода (по 0,55 л) към нея.
Тегло 0.28 кг, обем 10 л.

Колан SCOTT Trail Flask-Belt

Scott Trail Flask Belt
Лек и минималистичен колан, идеален за къси или средно дълги бягания. С 2 джоба с цип и 2 от мрежа, които ще приберат всичко необходимо, като енергийни барчета или лични вещи, плюс двете тубички за вода от по 250 мл.
Тегло 0.013 кг, обем 0.6 л.

Ръкавица SCOTT Flask-Glove

Scott Flask Glove Trail Sleeve
За да бягате без допълнително тегло, но все пак да останете хидратирани. Регулируемата ръкавица пасва идеално на всяка ръка, а 250-милиметровата бутилка ще ви е достатъчна за кратки бягания, без да ви пречи или да ви се налага да я държите.
Тегло 0.18 кг + 0.17 кг за бутилката.

Продуктите на Scott ще намерите онлайн и в магазина на адрес София, ул. „Козяк“ 14.

SCOTT

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.