RAM: Отборна среща

0
 

Сподели

Shares

Освен че създават добри колела, от българската компания RAM bikes правят много повече – те подкрепят колоезденето в страната. Една от причините да им се радваме толкова е отборът, който са създали и всички карачи, които подкрепят.

Мартин Бочуков от отбора на RAM bikes
Мартин Бочуков

В отбора на RAM са момчета, които са основно Gravity ориентирани. Сред тях са Боби Крумов, Иван Колев, Мартин Бочуков, Александър Илиев. Тази година има и ново попълнение – състезател по кроскънтри колоездене, който скоро ще бъде представен – става въпрос за Александър Минчев.

Боби Крумов от отбора на RAM bikes
Боби Крумов

В отбора до даунхил и ендуро отскоро е и Валентин Тенев. Той също като Сашо е съвсем млад – под 18 годишен.
За ужас на всички състезатели в България, че и на Балканите, макар и да не живее вече в страната, част от RAM продължава да бъде и белгийската машина Уоутър Клепе. Друг интересен кадър в отбора, а и не само там, е Продуктовият мениджър на RAM bikes – Антон Настев, който се състезава в почти всички МТБ дисциплини. Мисли се и за разкрасяване – в отбора да бъде привлечено момиче-състезател, но все още сме в очакване на избранницата.

Иван Колев, RAM bikes
Иван Колев

В момента в дисциплината спускане най-прогресивен карач от отбора е младият Марти Бочуков. Най-постоянен, а и опитен – от около 10 години, е Иван Колев. Това е човекът, който може да счупи всяко колело, което може да бъде счупено. Поради тази причина е любим тестови карач на RAM и с агресивното си поведение на колелото често проверява надеждността на новите прототипни модели на марката. Боби Крумов пък доста успешно се вихри на ендуро състезанията. В кроскънтри дисциплината няма спор – там Клепе е звездата. Той вече има толкова много купи и медали, че не може да ги събере вкъщи и ги държи в офиса на RAM. Очаква се тази година белгиецът отново на бъде на Обиколката на Витоша, затова – мислете му. Ако искате да научите повече за постиженията и досадната му бодрост, вижте интервюто на 360° с него.

Уоутър Клепе
Уоутър Клепе

Момчета не се наричат отбор просто, защото така звучи добре – истински екип са. Често тренират заедно, подкрепят се, участ се взаимно. От RAM пък се стремят винаги да им дават най-добрата екипировка, включително специално окомплектовани за тях колела и нови прототипи.

Александър Илиев от отбора на RAM bikes
Александър Илиев

Освен отбора си, RAM bikes имат и немалко спонсорирани карачи, които подкрепя по един или друг начин със свои продукти. Това, което те дават в замяна, е популяризиране на марката, обратна връзка за екипировката или велосипедите, които ползват. Тодор Ангелов, който няколко години подред беше национален шампион по кроскънтри, е един от примерите за спонсориран от RAM състезател. Има и още много разбира се, но по-добре вижте за тях на сайта на RAM bikes.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.