Невидимите нишки на Вселената

0
 

Сподели

Shares

Never Know Productions, познати с българския сноуборд филм Rise Up, отново ни изненадват приятно. Този път темата е по-всеобхватна и философска. Новият им документален филмов проект е озаглавен „Invisible Strings“ и е за невидимите нишки, които свързват всички живи същества във Вселената. Кадрите за него са заснети в 15 държави, сред които Индия, Непал, Шри Ланка и България, и включват интервюта с Далай Лама, Шри Шри Рави Шанкар, Дийпак Чопра, Елиф Шафак и други.

Работата над Invisible Strings е отнела близо четири години. Филмът започва като едно обикновено пътуване и постепенно се превръща в приключение, променящо живота.

Invisible Strings

Never Know Productions: „Отидохме в Индия с идеята да намерим нови приятели, да изследваме чуждата култура и да се учим. Нашите намерения бяха да интервюираме няколко човека за живота им и се надявахме да научим повече за това, което ни прави различни един от друг. И така, веднъж започнали да снимаме, се оказа, че ние не сме чак толкова различни. В действителност всички ние много си приличаме.“

По този начин се ражда идеята за невидимите нишки Invisible Strings. Документалният филм изследва тънката линия между религия и общество. Кое е нещото, което ни прави това, което сме днес? Кое е нещото, което ни обединява? Какво създава разделението между нас? Invisible Strings е документален филм за хората, за нас, за вас.

Invisible Strings

Never Know Productions: „Надяваме се, че този документален филм ще покаже на всички, че няма значение какъв е цветът на кожата ви, каква религия изповядвате, какъв език говорите. Всичко, което има значение е, че ние сме част от този свят и чрез единство можем да постигнем неща, които никога не сме мечтали.“

Invisible Strings

Трейлърът вече е тук. Сега сме в още по-голямо очакване да видим и останалата част от невидимите нишки.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.