Тайната на Бермудския триъгълник – разкрита?

2
 

Сподели

Shares

Една новина обикаля интернет в последните дни. Както разбирате, не бихме могли да гарантираме за истинноста ѝ, но когато става дума за Бермудския триъгълник, винаги е интересно.

Тайните му отдавна предизвикват спорове, коментари и предположения. Сега обаче се твърди, че нови открития може да хвърлят повече светлина върху загадката. Според тях на дъното на океана е открита гигантска стъклена пирамида и може би тя е една от причините за потъващите кораби в района.

Постройката е открита от океанографа Ферлаг Майер с помощта на сонар. Намира се на дълбочина от 2 километра.

На снимките, направени от Майер, пирамидата изглежда полупрозрачна. Предполага се, че е направена от вид стъкло или дори кристали.

Бермудския триъгълник

Според изчисленията, размерите ѝ са по-големи от тези на египетските пирамиди. Основата ѝ е правоъгълник с дължина 300 м и ширина 200 м, височината на пирамидата също е 200 м.

На върха на пирамидата имало две огромни дупки, като през едната от тях водата преминава с висока скорост и така създава силен подводен водовъртеж. Твърди се, че заради него на повърхността се образували вълни, които засмуквали към дъното всичко около тях.

А на вас остава да решите дали да повярвате на поредната теория за тайната на Бермудския триъгълник.

Сподели

Shares

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ей, 360, дръжте нивото. Дори и да не сте сигурни в меродавността на статията, публикувайте нещо, което все пак предлага някакво смислено обяснение, върху което човек може да помисли. Пирамида с дупка на дъното на океана със сигурност не обяснява губенето на самолети. Зле представена информация, наистина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.