Синьо лято c „TOTEM SPORT“

0
 

Сподели

Shares

Синьо лято с Тотем Спорт

Знаем, спортът и времето на открито са важни – виждаме позитивите върху себе си. А отношението към себе си, хората и света се формира в най-ранна детска възраст. Все по-често чуваме, че основен проблем днес е възпитанието, и не в смисъла на послушание и дисциплина. Да покажеш на едно дете, че е взаимно свързано със света около него, да го запознаеш с активната страна на живота, е сред най-добрите уроци, които можеш да му предадеш. Спортът е най-близо до игривостта – основна движеща сила в детския свят. В идеалния вариант имаме и времето, и средствата, и желанието да сътворим заедно свят, пълен с игри и физически активности сред природата. Но не винаги е точно така. А и децата усвояват уменията по-добре в непозната обстановка. Когато сигурността на родителя отсъства, детето дава много повече от себе си, реализира качества, оформящи характера му и се проявява като личността, която му предстои да стане. Какво по-хубаво, ако всичко това се случва сред връстници, на прекрасен остров, под грижите на усмихнат екип? И най-важното – докато се учиш да караш сърф!

Синьо лято с Тотем Спорт

Място на действието е турският остров Гьокчеада – или Островът, както вече е известен сред сърфистите у нас. Близостта му до България и постоянните перфектни условия го превърнаха в най-популярната точка в региона за всички, посветени на водата и вятъра. Нищо чудно – на Острова само за няколко дни не само усвояваш основите на сърфа, но и го подкарваш – и дори задобряваш, докато за същото време по нашето Черноморие може дори да не излезе вятър. Освен перфектни условия за сърф, Гьокчеада има и невероятна природа, необременена от високо строителство, бетон, стъкло и боклуци. Гостоприемството на местните и невероятната кухня е допълнителен плюс. Ако лятото не ви остава време за пътуване с децата, а искате да им осигурите незабравимо изживяване, съчетано с уроци по сърф, или онази така желана от тях независимост, без да рискувате откъм сигурност, комфорт и качество, има вариант.

Синьо лято с Тотем Спорт

От Тотем Спорт за втора поредна година организират детски сърф лагери на Гьокчеада. В рамките на една седмица децата (в малки групи от 6 до 8 участника, планирани съобразно интересите и нивото на подготовка) изживяват незабравимо време, наситено с нови преживявания и приятели. И естествено – научават се да карат уиндсърф! За обучението и безопасността им отговаря екип от квалифицирани професионалисти, всеки с нужния опит в сърфа – и по-важно, в комуникацията с деца. Групите отсядат в хотел Гьокчеада Уиндсърф Клуб – малки каменни постройки с всички необходими условия, чиято визия напълно се вписва в островния пейзаж. Хранят се с чиста, прясна храна, а за свободното им от сърф уроци и каране време са предвидени разходки до различни интересни места из острова и много позитивни преживявания, без грам вредни влияния. След четири повече от успешни лагера през миналия летен сезон, за тази година от Тотем Спорт предвиждат поне десет такива – първият от тях стратира на 15 юни. Възрастта на децата е между 7 и 16 години, а тези, които вече са преминали курсовете и са между 16 и 18 г. могат да се включат като отговорници на новосформираните групи, където заедно със сърфистките си умения, да развиват и лидерски качества.

OnTheBeach
Лого gokceada_Лого на хотела
TOTEM Sport
www.totem-sport.com
e-mail: info@totem-sport.com
tel: 0888 516931

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.