Пет приложения за по път

2
 

Сподели

Shares

Мобилни приложения, които ще ни свършат идеална работа – при организиране на пътуването, ориентиране в непознато място, сблъсък с непознат език или в случай на нужда от първа помощ (за последното нямаме против и само да заема памет, без да ни се налага реално да го използваме).

TripIt

TripIt

Свързвайки се с имейла ви, TripIt събира и подрежда всички писма, свързани с полети, резервации за хотели и коли под наем, въобще всичко, свързано с конкретното пътуване, така че винаги да имате бърз и лесен достъп до цялата информация, дори офлайн. Безплатно, за iPhone, iPod touch, iPad и Android.

Google Translate

Гугъл както обикновено е незаменим. Независимо дали имате нужда от превод, или да разберете как се произнася дума, фраза или име, ще ви свърши работа. Освен това отскоро може да използвате и камерата за мигновен превод на табели, менюта, знаци и прочие неразчетими надписи (засега поддържа само английски, френски, немски, португалски, испански и руски, но пак е по-добре от нищо). Безплатно, за Android и iPhone/iPad.
Google Translate

EveryTrail

GPS-базирано приложение, което предлага лесна за разчитане карта, която да използвате в планината или града, компас, аудио пътеводител, детайли за средната ви скорост и продължителност на движение и възможност за споделяне на информация и снимки от маршрута. Безплатно, за iPhone, iPod touch, iPad и Android.
EveryTrail

Pocket First Aid & CPR

Надяваме се да не ви се налага, но не е зле да го имате на телефона, в случай, че ви се наложи да се справяте с неприятни медицински ситуации. От алергични реакции до изгаряния и ухапвания от змия, ще имате бърз достъп до упътване, снимки и видео как да реагирате при нужда от първа помощ. 3.99 долара за Android и iPhone/iPad.
Pocket First Aid & CPR

Help Call

Това приложение автоматично ще локализира местоположението ви и ще намери актуалните номера на полиция, пожарна и бърза помощ в 126 държави. С големи и удобни бутони, с които да се свържете, но ако все пак ви е трудно, имате опцията просто да разклатите телефона и да се свържете със спешния телефон. 0.99 долара за iPhone.
Help Call

Сподели

Shares

2 КОМЕНТАРИ

  1. Еverytrail от около година не става за ползване (не се упдейтва, няма съпорт, много труден достъп). http://www.gpsies.com е в пъти по добро.

  2. Everytrail вече е Alltrails. Искат някакви плащанки и отделно не прехвърлиха адекватно съдържанието от старите акаунти.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.