A-TEAM Winter Cup и каране като за последно в Боровец

0


Дата на събитието: 04.04.2015

Сподели

Shares

След Пампорово и Осогово, идва ред и на Боровец. На 4 април там ще се проведе финалното състезание от шампионата A-TEAM Winter Cup, който е за ски и сноуборд свободен стил. Събитието ще бъде част от Borovets Season Closing, а програмата му, освен зрелищни ски и сноуборд представяния, ще включва две партита и уъркшопи и обучения.

A-TEAM Winter Cup

Добрите новини продължават. От Хотел „Рила“ са подготвили атрактивни пакети с включена нощувка, лифт карта (може да се ползва и като две полудневни карти) и безплатни уроци по фрийстайл в забавния Snow Park Borosport. Цената е 72 лв. на ден на човек.

Боровец

Ето каква са ни намислили в Боровец:

Началото е още на 3 април с Resident DJ’s Party. Екипът на Snow Park ще ви очаква с много настроение и хубава музика в Bar Apres Ski.

На 4 април забавлението започва още от сутринта. От 9 часа в парка на писта Попангелов ще започнат уъркшопи и безплатни фрийстайл уроци. На място ще бъдат момичетата от Wildberries, a момчетата от X Rescue ще се грижат за дъските на всички. Малко преди обяд ще се премине и към кулминацията, а именно квалификациите и финалите на A-TEAM Winter Cup. Скиори и сноубордисти ще премерят сили във финалното състезание от поредицата и ще се борят за челните места в генералното класиране. Победителите в A-TEAM Winter Cup Borovets ще бъдат наградени с медали и материални награди от нашите приятели Drop in и Animal.

Вечерта ще бъде отбелязана с DnG Party отново в Apres Ski Bar, където ще се отпразнува и изпрати състезателния сезон.

Както казват в Боровец „Не изпускай! Спускай!“ като за последно този сезон.

Боровец

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.