Bikelab

0
 

Сподели

Shares

Иновативна онлайн платформа за планински колоездачни части, аксесоари и велосипеди, свързва представител на марка, магазин и клиент. Благодарение на нея ориентирането в богата гама продукти става бързо и лесно, може да се разбере какво има на склад, на каква цена, както и къде да се купи, монтира и сервизира.

10277059_842641395765873_4775082895796654929_n

Платформата Bikelab е сравнително нова, създадена е през 2014 г. от УАН АД – фирмата, която стои зад RAM bikes, и е изцяло насочена към планинското колоездене. Тя предлага продукти на някои от най-големите марки за колоездачни части и аксесоари: SRAM, ROCK SHOX, AVID, TRUVATIVE, MAXXIS, SPANK, LEZYNE, KORE, Stan’s NoTubes, RENTHAL, E13, KALI, 661, MOTOREX и др. Освен голям избор на продукти, в нея често има и промоции, от които можете да се възползвате, а направите ли избира си, стока ще можете да вземете от лицензиран магазин, където ще получите и сервизни услуги и компетентни съвети.

Bikelab

Интересна опция е и т.нар. „Pricematch” – възможността да сравните цената на един и същи артикул в онлайн магазините на територията на Европейския съюз. Ако харесате даден продукт, поровите се в интернет и намерите по-добра цена от предложената в Bikelab, може да я използвате като референтна.

Пример: Искате да си купите вилка, и виждате, че в немски онлайн магазин е 880 лв., а в Bikelab.bg има цена от 1200 лв. След като изпратите линк, показващ цената в немския сайт и това, че стоката е налична, ще получите същата цена за същата стока, когато я закупите от вашия локален магазин, в който обслужвате колелото си.

Групирането на продуктите е по видове, с лесни филтри по различни признаци – раздел продукт, марка, размери, стандарти и т.н. Това улеснява не само вас в търсенето ви онлайн, но и консултантите в магазина, които бързо могат да проверят дали даден продукт е наличен и ако не е, да намерят сходен или аналогичен, който да ви предложат.‏

Боби Крумов от отбора на RAM bikes
Боби Крумов от отбора на RAM bikes

Чрез платформата лесно можете да получите информация за конкретен продукт или сервизен проблем, свързан с марките, които се предлагат. Може да се свържете и с екипа на Bikelab и да направите запитване. Така ще бъдете насочени към най-удобния за вас дилър, в зависимост от това дали предлага допълнителни услуги като поддръжка и сервизиране, къде се намира и т.н.

Освен всичко останало, платформата е актуална и бърза. Свързана е със счетоводната система и количествата се обновяват автоматично по няколко пъти на ден, с което се цели максимална коректност за наличностите.‏

‎Всички новости и промоции може да следите на страницата на BIKELAB във фейсбук, наред с интересни статии и ревюта на продуктите.

RAM bikes
Иван Колев от отбора на RAM bikes

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.