Тела в движение

0
 

Сподели

Shares

Изваяни тела в движение на атлети- олимпийци показва из цяла България Мерлина Арнаудова, носителката на 4 бронзови медала от Мастър Олимпиадата в Торино през 2013 година. Нейната тематична фотоизложбата „Тела в движение“ може да бъде видяна до 31- ви март в София. След това фотографиите ще обиколят различни градове в страната.

Тела в движение

Мерлина Арнаудова, известна още и като Мерлин Арно, която е световна шампионка и на 100 метра от Ричоне през 2007 г., е подбрала за изложбата 20 изискани и в същото време предизвикателни художествени фотографии на перфектни мъжки и женски атлетични тела.

Пред обектива, освен самата Мерлин, е позирала и младата атлетка Карин Околие. Тя е балканска шампионка за девойки на 100 и 400 метра, както и бе на пето място на 200 метра от първите младежки олимпийски игри, провели се в Сингапур през 2011 г.

Мъжките тела в акробатичните фотографии са на фитнес моделите Иван Георгиев и Васил Петков.

Ексклузивен притежател на авторските права на великолепните черно-бели фотографии е самата авторка. Нейните планове са да продаде част от фотографиите на търг с идеята да набере средства, които да дари за развитието на млади и бъдещи таланти в леката ни атлетика. Фотографиите са принтирани на текстил. Те са заснети абсолютно професионално с екип от 25 души, сред които стоят професионален фотограф, редактори, режисьори, стилисти, гримьори и фризьори.

Още фотографии на тела на атлети можете да видите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.