Паула Розалес с нова любов – сендборд

0
 

Сподели

Shares

Кайтсърфистката Паула Розалес, която украси корицата на списанието ни в броя Лято 2013, не обича да се ограничава само с един спорт. Разбрахме, че се е запалила и по сендборд. Решихме да я разпитаме накратко за новото ѝ увлечение, ето какво каза тя специално за „360°“:

Паула Росалес
Снимка: Alexandru Baranescu

Разбрахме, че вече си падаш и по сендборда, как стана това?
Покарахме сендборд, когато посетихме провинцията Илокос Норте във Филипините. Намира се в най-северната част на страната. В района могат да се практикуват най-различни екстремни спортове. По време на това пътуване карахме кайтборд, сърф, сендборд и дори опитахме спийд флаинг (б.а. полет с малко крило в непосредствена близост до стръмен склон). Специално сендбордингът ни беше предложен като занимание при слаб или никакъв вятър, на което можеш да се наслаждаваш с приятели, които не обичат много морето.

Има ли опасност дюните да откраднат любовта ти към вълните и вятъра?
Сендбордингът е приятен спорт за безветрените дни, но, разбира се, първата ми любов винаги ще остане морето, вълните и вятърът.
Когато карате сендборд, винаги вземайте със себе си вода и го правете в късния следобед или ранната сутрин, за да избегнете изгаряне от пясъка, ако паднете.
Като цяло беше много забавно изживяване, ако имаме време, може да инсталираме и някой скок или парапет в дюните.

Паула Росалес с нова любов – сендборд

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.