Нов шоурум на CampingRocks

0
 

Сподели

Shares

CampingRocks откриваха къмпинг сезона и то не как да е, а с нов шоурум в София.

CampingRocks

Той се намира на няколко крачки от метростанция „Жолио Кюри“ – на ул. Николай Хайтов 2Б и замества и разширява предишния, който беше на ул. Неофит Рилски 70.

CampingRocks

Къмпинг екипировката в новия шоурум се е разпростряла на два етажа и обща площ 150 кв. м. Там можете да намерите всичко, което ви е необходимо за къмпингуване, както и туристическа екипировка. Сред разнообразието ще откриете спални чували, постелки, легла, къмпинг мебели, посуда и всякакви къмпинг аксесоари на марките Outwell, Coleman, Robens, Trimm, Sea To Summit, Bergans of Norway и много други.

Освен за къмпинг феновете, е помислено и за запалените планинари, скиори и туристи – за тях има специално място, където ще открият новите колекции от раници, спортно и туристическо облекло на марките Bergans of Norway, Trimm и Eisbär. Любители на водните приключения пък ще могат да тестват спасителните жилетки YAK и облеклото и екипировката на Crewsaver и Sea To Summit.

CampingRocks

В новия шоурум всеки може да разгледа отблизо и тества голяма част от продуктите, които CampingRocks предлага в електронния си магазин. Ако пък ви трябва помощ при избора или съвет за ползването и поддръжката на екипировката, консултантите на CampingRocks ще ви съдействат. Mоже да научите и ценни трикове.

CampingRocks

Ако още се чудите дали да отиде на ул. Николай Хайтов 2 Б и да разгледате, вижте какво казаха от CampingRocks: „За първите ни клиенти в новия ни шоурум ще има няколко специални изненади, така че да ви зарадваме с нова визия и малък подарък.“.

CampingRocks

Повече за CampingRocks и екипировката, която предлагат, можете да научите в шоурума им и онлайн магазина Campingrocks.bg. В последния, освен голямо разнообразие на къмпинг и туристическа екипировка, ще намерите и блог с полезни съвети, къмпинг зони в Европа и новини.

CampingRocks

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.