Видео: С фетбайк в Пампорово

0
 

Сподели

Shares

Георги Божинов от Велодиспансер „Fix § Ride“ направи тест на новия фетбайк DRAG Tundra в снежно Пампорово. Тестът включваше изкачване към връх Снежанка, спускане по пистите, „разцепване“ на пудрата, спускане по заледен път и всевъзможни изпитания за велосипеда със специални дебели гуми.

Повече за теста на DRAG Tundra и възможностите му, сравнени с друг велосипед, пригоден за зимни условия, можете да намерите тук. Друг зимен тест, направен от сноубордистката Александра Жекова, можете да видите там.

DRAG Tundra

Фетбайкът е колело, пригодено за специфичен терен – сняг, пясък, кал. DRAG Tundra е първата българска фетбайк разработка и е един от новите модели за 2015 г. на DRAG Bicycles. Наречен е така заради огромните си гуми – размерът надминава 26×4.0, т.е. два пъти по-широки от тези на обикновен велосипед. Това прави машината особено подходяща за каране в сняг – терен, смятан доскоро за непроходим за двуколесни. Дълбоката кал, ронливите песъчливи пътеки са любими на DRAG Tundra. В същото време и лятото по обикновени трасета фетбайк може да се кара и определено дава усещане уникално и различно от традиционния планински велосипед.

DRAG Tundra можете да намерите в магазини DragZone, както и онлайн на Screambikes.eu.

DRAG Tundra
DRAG Tundra

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.