Къде те отведоха SmallFoot?

3


Дата на събитието: 05.04.2015

Сподели

Shares

След като ви попитахме къде искате да отидете със снегоходките SmallFoot и подарихме един чифт, който да обикаля навред, е време да зададем следващия въпрос. Той е „Къде те отведоха SmallFoot?“.

Ако вече сте се разхождали с надуваемите снегоходки, Made in Bulgaria, и имате снимков или видео материал, ви даваме добър повод да го споделите.

Всеки, който публикува снимка или видео на Фейсбук страницата на кампанията, може да си спечели още един чифт надуваеми снегоходки.

SmallFoot

 

Ако нямате снимки и видео, имате време до 5 април, за да се документирате със SmallFoot – това е крайният срок за участие в играта.

Наградите са две – една за снимка и една за видео. Екипът на 360° и SmallFoot ще избере петте най-добри попадения в двете категории и после чрез жребий ще бъдат избрани притежателите на чисто нови снегоходки. Те пък ще могат да си изберат с кого и къде да разходят SmallFoot.

Всички снимки и видео, които бъдат за изпратени за участие в играта, могат да бъдат използвани от SmallFoot.

SmallFoot
Снимка: No ski crew

Ако все още нямате SmallFoot, но искате да се сдобиете с тях, имайте предвид, че има и друга добра оферта за вас. Всички, които са готови да тестват снегоходките и да дават обратна връзка под формата на снимки, видео и текстове, могат да си купят чифт Smallfoot на много по-ниска цена – 180 лв. Повече можете да научите тук.

SmallFoot

Сподели

Shares

3 КОМЕНТАРИ

  1. Толкова „голям“ избор на материали има, че от Small Foot още не могат да решат. Разбрахме се да обявим скоро обаче, т.е. до няколко дни ще пишем във ФБ събитието. Сори за забавянето, но очаквахме повече материали. Към предишната игра имаше много голям интерес.

  2. Кой спечели не вярвам чак пък толкова трудно да е пребройте 15 гласа на три снимки :)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.