HORIZON FESTIVAL – планина, зимни спортове и музика

0


Дата на събитието: 07.03.2015

Сподели

Shares

HORIZON FESTIVAL

Наближава третото издание на единствения по рода си в България зимен фестивал HORIZON FESTIVAL. Планина, зимни спортове, музика, разнообразие от вълнуващи и забавни активности в интернационална компания, ще се слеят в едно. Това ще се случи в седмицата от 7 до 13 март в над 20 локации в Банско.

HORIZON FESTIVAL

За да стартира фестивалното изживяване, всеки, закупил билет за събитието, трябва да го замени срещу фестивална гривна от централния информационен пункт в Queen`s Pub. Вратите за всички пристигащи гости ще бъдат отворени от 16:00 до 00:00 в петък, 6 март, и от 07:00 до 00:00 през седмицата.

HORIZON FESTIVAL

Освен музикалната фестивална програма, организаторите са подготвили допълнителни занимания, които да поддържат градуса и доброто настроение на посетителите. Уикендът започва с топло посрещане с безплатни напитки в Queen`s Pub, Pirin 75 и Оxygen, които ще се превърнат в сборен пункт на разнообразните култури и националности. Друга нестандартно добра възможност за адаптация, опознаване на локациите и нови запознанства, са груповите спускания, които ще се проведат в неделя (8 март) по обед. Вторник следобед пък може да бъде разнообразен с Forest paintball. Билети за екстремно забаваното занимание могат да бъдат закупени от инфо центъра в Queen`s Pub.

Срядата ще постави зимен акцент на откритата фестивална сцена Тhe Secret Hotel, където ще се проведат всякакви снежни игри. Всеки, който желае, може да закупи пропуск от централния инфо пункт за традиционния Bansko Banquet, който ще се проведе в четвъртък вечер (12 март). Освен изобилие от хапване и пийване, вечерта ще предложи среща с разнолика, шумна и доста весела компания – идеална възможност за нови приятелства и запознанства. В по-късните часове от понеделник до сряда, всеки, който иска да чуе специалните сетове на част от диджеите в една нетипична атмосфера с pole dance танцьорки, могат да запазят предварително своите места за Go Go night session oтново в Queen`s Pub.

Повече за HORIZON FESTIVAL можете да научите от първа ръка от интервюто с неговите организатори, което 360° взе.

HORIZON FESTIVAL

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.