Наградени от ISPO продукти – в България (част 2)

0
 

Сподели

Shares
Dynafit
Снимка: Dynafit

Продължаваме с представянето на продукти, получили награда от най-голямото изложение за зимни спортове – ISPO 2015, които ще можете да откриете и на родна почва:

Ски К2 Pinnacle 95

Наградени от ISPO продукти – в България - ски К2 Pinnacle 95
Ските са първите с революционната технология на K2 Konic. Новата конструкция се основава на по-плътна дървена сърцевина, комбинирана със слоеве от титанал (свръхздрава алуминиева сплав) по кантовете. Това прави ските здрави, стабилни и осигуряващи допълнителна мощ на щастливеца, който ги кара. По-лекото ядро от хай-тек композитния материал Nanolite, което минава през центъра на ските и продължава към върха и задната част, улеснява контрола върху ските. Модерната им форма е идеална за здраво каране във всякакви снежни условия.

Обувки Dynafit Khiôn Carbon MS

Наградени от ISPO продукти – в България - Dynafit Khiôn Carbon MS
Khiôn e обувка за ски туринг (пантене), предлагаща безпрецедентни характеристики при спускане, благодарение на новата система Precision Lock. Тя позволява на отделните части на обувката да работят заедно, като едно устойчиво на усукване цяло. Високата твърдост е постигната благодарение на комбинацията от магнезиев спойлер и въглероден екзоскелет. Това е първата обувка, чиято повърхност е специално разработена да намалява съпротивлението при триене в снега. Магнитните щраймери пък правят Khiôn много лесна за употреба.

Наградени от ISPO продукти – в България - Dynafit Khiôn Carbon MS

Част I от продуктите можете да видите тук.

Продуктите на К2 и Dynafit можете да намерите в Adventure Shop онлайн и във физическия магазин, който се намира на бул. „Черни връх“ 84 в София.
Повече за Adventure Shop тук.

Dynafit
Снимка: Dynafit

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.