Berry Gum: сноуборд боровинките в Боровец

0
 

Сподели

Shares

Някой, ако си е позволил да каже, че момичетата не могат да карат добре сноуборд, веднага да се самосезира и да си върне думите назад. Умеят, при това има видео доказателства – Berry Gum.

Това е новата поредица сноуборд епизоди, в които можем да видим момичетата от Wild-berries, техните любими занимания и места за каране.

Боровинките от Wild-berries

 

Началото е с едно от най-любимите им места в страната – Боровец, разбира се. Първият епизод е заснет там по време на Деня на снега. Боровинките не само показаха на какво са способни върху борда, но и решиха да го споделят – те направиха уъркшоп по фрийстайл за начинаещи.

Ако, гледайки момичетата, ви се е приискало и вие да се развихрите на същото място, имайте предвид, че Боровец предлага идеалните условия за фрийстайл сноуборд и ски. Snow Park Borosport в Боровец е отворен, снежен и очаква феновете на фрийстайла. Освен уредите и всички заигравки по трасето, там ще срещнете Лозьо Димитров и Георги Пелтеков – Гумата, които поддържат парка и дават уроци, включително за начинаещи.

Wild-berries
Боровинките от Wild-berries

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.