Паркур с незабавен ефект

0
 

Сподели

Shares

Паркур – онзи спорт, при който се преминава в 4D измерение и обръща представите ни за това кое е „горе“ и кое „долу“. Уменията си в него демонстрираха Делян Димитров и Златко Ганчев в клуб Mixtape. Със салтата, подскоците, превъртанията и адреналина, който създадоха, двете момчета показаха огромните възможности на този спорт.

Кий Уилис . Снимка: Multipower
Кий Уилис . Снимка: Multipower

Делян Димитров – Дидо безспорно е един от най-добрите в изкуството да владееш тялото си. Именно това го направи първи на Световното първенство по паркур през 2008 г. и международен шампион по фрийрън през 2009 г. Повече за него от първа ръка можете да научите тук.

Паркур

Поводът за паркур демонстрацията с участието на Дидо и Златко беше кампания, свързана с новия шампоан на Head & Shoulders „Instant Relief“. Неговата идея, както и при паркура, са резултатите, които можеш да почувстваш веднага, на момента.

Кампанията на Head & Shoulders върви ръка за ръка със зрелищния спорт не само в България. Като част от нея се появи и видео с участието на Кий Уилис – една от звездите на екстремния спорт.

И ако някой все още се чуди каква е тази странна дума „парк̀ур“, така се нарича изкуството на преодоляване единствено с помощта на уменията на човешкото тяло на всякакви препятствия – природни и урбанистични – при прехода от една точка до друга.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.