HORIZON FESTIVAL на хоризонта

0


Дата на събитието: 07.03.2015

Сподели

Shares

HORIZON FESTIVAL

Тазгодишното трето издание на HORIZON FESTIVAL предстои да ни връхлети с лавинообразна скорост от 7 до 13 март в Банско. След последните попълнения в списъка от артисти са детройските легенди RICK WILHITE и ТЕRRENCE PARKER, фестивалът е готов с програмата си, разпределена по дни, часове и локации.

HORIZON FESTIVAL

Началото е в събота вечер на 7-ми март, когато специално за откриването ще чуем две от най-добрите марки за електронна музика в региона – REELFEEL, които ще представят шоукейс с участието на изцяло български артисти, както и REWORKS, чийто лайнъп включва PЕАRSON SOUND, NICK NIKOLOV.

HORIZON FESTIVAL

В следобедните часове на следващия ден (8 март) ще се състои голямото снежно откриване, заедно с британската фънк и соул диджей легенда CRAIG CHARLES. Вечерта пък оставаме в ръцете на OМ UNIT и ANT TC1 в специален MЕTALHEADZ шоукейс. По същото време в JACK’S HOUSE ще чуем UK техно и бейс артистите PАLEMAN, BENTON, EL-B и други.

HORIZON FESTIVAL

За всички, които ще станат част от HORIZON, понеделникът (9 март) определено ще е нетипично очакван. Причината е лайв участието на KINK и EGYPTIAN LOVER, както и дръм енд бейс шоукейса на CRITICAL RECORDS. В него ще чуем основателя на лейбъла KАSRA и FOREIGN CONCEPT.

HORIZON FESTIVAL

На следващия ден (10 март) на сцената под отрито небе в светлите части от деня, свежият планински въздух ще бъде изпълнен с музиката на SUBMOTION ORCHESTRA. След концерта на сцената ще качи KINK, който за първи път ще представи най-новия си сет “Cyrillic”. Друг фокус по време на вечерта ще бъде поставен върху хаус и техно звученето, което ще бъде оглавено от BЕN UFO и MОVE D, както и на саунд-систем културата, водена от MUNGO’s HI-FI.

HORIZON FESTIVAL

В средата на седмицата (11 март) планината ще носи саундтрак със соул електроника от FАTIMA & THE EGLO LIVE BAND и хип-хоп звучене от HIGH FOCUS RECORDS. По-късно се впускаме в музиката на CONGO NATTY, DJ EZ и ТЕRRENCE PARKER
Четвъртъкът (12 март) е отдаден на шоукейса на детройтския лейбъл MAHOGANI MUSIC, който ще представи MООDYMAN, RICK WILHITE, DAN SHAEK и FLO REAL. Паралелно с тях в THE CLUB ще пълним очи и душа с денсхол машините THE HEATWAVE, както и с нежните представителни на бейс звученето AMY BECKER и FLAVA D.

HORIZON FESTIVAL

Фестивалът завършва в петък (13 март) в компанията нa артистите от DEEP INSIDE.

Билети за фестивала, както и пакетни оферти, могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim. За повече информация: HorizonFestival.bg.

Следете Фейсбук страницата на 360°, за да научите как можете да се спечелите билет за фестивала.

HORIZON FESTIVAL

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.