Наградите на ISPO 2015 (част 3)

0
 

Сподели

Shares

Вижте и останалите Златни награди в категорията Ски от най-голямото изложение за зимни спорове – ISPO 2015:

Ски за ски туризъм
Earlybird Skis – Jackdaw
. Най-доброто от двата свята – леки отвътре и с всички характеристики на ски за фриийрайд спускане отвън. Jackdaw е надежден приятел при продължителен престой в планината. Средната за фрийрайд ски ширина осигурява достатъчно възможност за задържане на повърхността на покрити с дълбок сняг склонове. Jackdaw се карат лесно, благодарение на конструкцията с пълен рокер (ако сложите ските на равна повърхност, те ще легнат на средната си част и ще се извиват постепенно нагоре при върховете и задната част) и тейпър при върха и задната част (най-широката част при върха и опашката е по-близо до центъра на ските, а оттам към края ските се стесняват). Тези ски гарантират истинско забавление дори и при променящи се снежни условия.

Наградите на ISPO 2015
Снимка: Earlybird Skis

Лайфстайл и мода
Fjällräven – Expedition Down Parka No. 1
. Пухена шуба, предназначена за арктически условия, с превъзходни качества, изключителна дълготрайност и минимално влияние върху околната среда. Подплатена е с произведен на принципа на етичната търговия пух със 100% проследим произход. Дълбоката качулка, големите джобове и всички други характеристики са създадени, така че да предлагат надеждна защита от природните стихии и лесно ползване, дори и когато сте с големи ръкавици.

Наградите на ISPO 2015
Снимка: Fjallraven

Пухенка
Descente Allterrain – Mizusawa Down Jacket Storm
. Неватирано пухено яке с доказани характеристики като топлинно спояване и водонепромокаеми шевове, което ще ви запази топли и сухи. Тазгодишният модел има и уникалната нова умна система StreamLine, която присъства като дизайнерски акцент на гърдите и качулката и отвежда водата от отворите на джобовете и лицето ви. Външният слой е направен от четиристранно разтягащия се материал Dermizax Micro Stretch, който е изключително водонепромокаем, дищащ и не позволява кондензация. Материалът Heat Navi пък абсорбира светлината и я превръща в топлина.

Наградите на ISPO 2015
Снимка: Descente

Топлоизолираща дреха
Vaude Sport GmbH & Co. KG. – Primasoft Jacket
. 3 зони x 4 слоя + екологично производство = интелигентна защита от лошото време. В новото си хибридно яке Vaude комбинират пълнеж от синтетичния материал Primaloft с класическа дищаща софтшел материя и мембрана. Дрехата има съчленени ръкави, дищащи зони, два предни джоба с цип, светлоотразителни елементи. Само вграден мобилен телефон няма, но да не бъдем максималисти.

Наградите на ISPO 2015
Снимка: Vaude

ВИЖ ОЩЕ: Други носители на Златната награда на ISPO 2015 в категорията Ски вижте тук и тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.