“Колело срещу кола” – предизвикателството в София

0
 

Сподели

Shares

Колело срещу кола

Кое е по-бързо в града, особено в пиковите часове – колата или колелото? На 2 или 4 гуми стигаме по-бързо там, където сме се запътили? На въртиш педалите или да се изнервяш, чакайки в задръствания?

“Колело срещу кола” е предизвикателство към всички шофьори, които ежедневно използват колата си за придвижване до работното място. Ако си мислят, че автомобила е най-бързият начин да стигнат от точка А до точка Б в града, сега имат добър повод да го проверят. За да е истинско предизвикателството, има и кой да се състезава с тях – Гошо от Велодиспансер Fix & Ride и неговото колело.

За предизвикателството “Колело срещу кола” са предвидени няколко маршрута в София, по които можете да се състезавате с колоездача.

Маршрут 1: Надежда – Център, 16.02.2015

Първият маршрут свързва Надежда и центъра. Стартът е в 8.30 сутринта пред месарницата на Христо Силянов 51 в Надежда 2. Финалът е на малки 5 кьошета.

Маршрут 2: Бизнес парк София – Слатина, 17.02.2015

Маршрут номер 2 е във вечерната лудница. Тръгването е в 18 ч. от бензиностанцията на Лукойл в Младост 4, а крайната точка е пред китайския ресторант на пазара в Слатина.

Маршрут 3: Център – Павлово, 18.02.2015

Сряда вечер тръгваме от Попа в 18 ч. Крайната ни дестинация е 5 ОУ “Иван Вазов” в Павлово. Ако мислите, че можете да изпреварите колоездача, не се стеснявайте, а палете колата и давайте газ.

Маршрут 4: Борово – НБУ, 19.02.2015

Едно предизвикателство за ранобудните студенти. В 8.30 сутринта ще ви чакат на колелото на тролея на пазара в Борово. Оттам се потегля към Нов Български Университет и по-точно до приличащото на гъба кафене, което е зад университета.

Маршрут 5: Изток – Център, 20.02.2015

Последният маршрут е на 20-ти февруари, петък. В него могат да се включат и народните ни представители, ако пожелаят. Стартът е в 8.30 сутринта пред Парк Хотел Москва, а финишът – жълтите павета пред хотел Радисън.

Ако искате да се включите по някой от маршрутите, запишете се с лично съобщение на Фейсбук страницата на “Колело срещу кола”. Можете да пишете и ако имате въпроси, колебания или искате да предизвикате колоездача по друг маршрут.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.