Pray for snow #4 с Wild-berries

0


Дата на събитието: 19.02.2015

Сподели

Shares

След като се убедихме, че поредицата от събития „Pray for snow“ вършат работа – имаме сняг и мотивация за каране, е време да продължим с четвъртото издание в SOHO. Негови гости ще бъдат момичетата от Wild-berries. По време на Pray for Snow #4 ще можем да си поговорим за заснемането на екстремни филми и тръпката на фън парковете. Екстремните девойки от Wild-berries имат достатъчно опит, който да споделят.

Pray for snow #4 с Wild-berries

Pray for Snow #4
19 февруари 2015, 19:30 ч.
SOHO, ул. Искър 4, София
Вход свободен!
Wild-berries

Основните въпроси, на които ще се търсят отговори по време на Pray for Snow #4 са:
– Как да заучаваме нови, различни трикове?
– Kакви са спецификите при каране във фън паркове?
– Как да се насладим максимално на зимните си приключения като помислим за безопасността ни?

Освен, че имат луди преживявания по парковете, момичетата от Wild-berries ни радват и със зимните си филми. По време на събитието ще гледаме и един от тях – “Berries Jam”, който е излъчван само веднъж. Ще се говори и за спецификите при заснемане на зимен екстремен филм, за да навлезем по-дълбоко в това изкуство.

Pray for Snow e поредица от събития на Linesickers в партньорство със SOHO и магазини СТЕНАТА, насочени към хора, за които екстремните спортове са начин на живот. За да се запази адреналинът през цялата година, събитията ще бъдат организирани по различни тематики спрямо актуалните за сезона спортове.

Wild-berries

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.